Βίκυ Καγιά: «Κι εμένα μου λείπει το GNTM, φαντάζομαι τους λείπω κι εγώ»

11:56 - 08/09/2021

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα για το Dancing With the Stars αλλά και για το […] The post Βίκυ Καγιά: «Κι εμένα μου λείπει το GNTM, φαντάζομαι τους λείπω κι εγώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά – «Κι εμένα μου λείπουν οι κριτές του GNTM και φαντάζομαι και τους λείπω κι εγώ»

Το ριάλιτι μοντέλων θα ξεκινήσει για πρώτη φορά χωρίς τη γνωστή παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Βίκυ Καγιά: “Κι εμένα μου λείπει το GNTM, φαντάζομαι τους λείπω κι εγώ”

Η Βίκυ Καγιά ταξίδεψε στην Βενετία προκειμένου να βρεθεί στον Φεστιβάλ Κινηματογράφου μαζί με τον σύζυγό To άρθρο Βίκυ Καγιά: “Κι εμένα μου λείπει το GNTM, φαντάζομαι τους λείπω κι εγώ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βίκυ Καγιά: «Κι εμένα μου λείπει το GNTM, φαντάζομαι τους λείπω κι εγώ»

“Θα είμαι σε πολύ λίγες μέρες έτοιμη να σας κάνω και δηλώσεις για το DWTS”, αναφέρει η Βίκυ Καγιά. Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα για το Dancing With the Stars αλλά και για το Greece’s Next Top Model. «Δεν έχω ξεκινήσει τα γυρίσματα του Dancing With The Stars, αλλά όλα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βίκυ Καγιά: Κι εμένα μου λείπει το GNTM, φαντάζομαι τους λείπω κι εγώ

Στη Βενετία βρέθηκε η Βίκυ Καγιά, μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, για να παρακολουθήσει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Κατά την επιστροφή της, το top... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βίκυ Καγιά: Κι εμένα μου λείπει το GNTM, φαντάζομαι τους λείπω κι εγώ

Διαβάστε το στο spoilers

Καγιά: “Κι εμένα μου λείπει το GNTM, φαντάζομαι τους λείπω κι εγώ”

Τι είπε για την παρουσιάση του Dancing;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Βίκυ Καγιά: "Κι εμένα μου λείπει το GNTM, φαντάζομαι τους λείπω κι εγώ" (video)

"Θα είμαι σε πολύ λίγες μέρες έτοιμη να σας κάνω και δηλώσεις για το DWTS"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Bίκυ Καγιά: «Κι εμένα μου λείπει το GNTM» – Οι δηλώσεις της στην κάμερα

Στην κάμερα του Πρωινού στον ΑΝΤ1 μίλησε η Βίκυ Καγιά που βρέθηκε στο κόκκινο χαλί του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας δίπλα στον σύζυγό της Ηλία Κρασσά. Το μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε για την εμπειρία της από το red carpet της 78ης Μόστρα, ενώ δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την απουσία της από την καρέκλα […] The post Bίκυ Καγιά: «Κι εμένα μου λείπει το GNTM» – Οι δηλώσεις της στην κάμερα appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο