Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η περιπέτεια του αδερφού της με τον κορωνοϊό – «Ήταν πολύ επιθετικό»

16:58 - 08/09/2021

Στο T-live ήταν καλεσμένος ο επιχειρηματίας, Γιώργος Ρουμελιώτης, ο οποίος είναι αδερφός της δημοφιλούς ηθοποιού Ευδοκίας Ρουμελιώτη. Ο Γιώργος Ρουμελιώτης […] The post Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η περιπέτεια του αδερφού της με τον κορωνοϊό – «Ήταν πολύ επιθετικό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η περιπέτεια του αδερφού της Ευδοκίας Ρουμελιώτη με τον κορονοϊό: «Ήταν πολύ επιθετικό – Με ρωτούσαν από ποιον τα έχω πάρει»

Τη δική του μάχη απέναντι στο κορονοϊό έδωσε ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Γιώργος ο οποίος δέχθηκε όμως και bullying εξαιτίας αυτού. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Ρουμελιώτης, το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «T-Live» και μίλησε για τη δική περιπέτεια και τις δύσκολες ώρες που βίωσε. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχει περάσει λιγότερο από ένας μήνας και κουράζομαι λίγο παραπάνω. Επειδή έχω πολύ στενό κύκλο, νόμιζα ότι ήμουν ασφαλής σε αυτήν την φούσκα που έχει φτιάξει ο καθένας. Φυσικά φορούσα μάσκα κι έβαζα αντισηπτικά αλλά μετά το εμβόλιο που έκανα, χαλάρωσα. Κόλλησα τρεις μήνες μετά από το εμβόλιο, εκεί που έχει φουλ αντισώματα. Δεν το πίστευα. Νόμιζα ότι έχω κρυώσει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η σοβαρή περιπέτεια του εμβολιασμένου αδερφού της με τον κορονοϊό - "Ήταν πολύ επιθετικό, εξαντλήθηκα"

Ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη δηλώνει ότι αν δεν ήταν εμβολιασμένος, θα είχε διασωληνωθεί.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο αδερφός της μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό – Ήταν πολύ επιθετικό

Στο πλατό της εκπομπής T-live βρέθηκε σήμερα ο επιχειρηματίας, Γιώργος Ρουμελιώτης, ο οποίος είναι αδερφός της δημοφιλούς ηθοποιού Ευδοκίας Ρουμελιώτη. Ο Γιώργος Ρουμελιώτης περιέγραψε στην Τατιάνα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο αδερφός της μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό – Ήταν πολύ επιθετικό

Διαβάστε το στο spoilers

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η περιπέτεια του αδερφού της με τον κορωνοϊό

«Ήταν πολύ επιθετικό»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο