Η Μαρία Σάκκαρη είναι έτοιμη για την υπέρβαση και την πρόκριση στην 4άδα

20:32 - 08/09/2021

Η Μαρία Σάκκαρη είναι έτοιμη για μια ακόμα υπέρβαση, να κάνει ένα ακόμη βήμα και να βρεθεί στα ημιτελικά του US Open, για πρώτη φορά στην καριέρα της και για δεύτερη σε Grand Slam λίγους μήνες μετά από την ιστορική πορεία της στο Roland Garros.  Τα ξημερώματα της Πέμπτης (02:00) η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Νο4 […] The post Η Μαρία Σάκκαρη είναι έτοιμη για την υπέρβαση και την πρόκριση στην 4άδα appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Σάκκαρη αφιέρωσε στην Ελλάδα την πρόκριση της στα ημιτελικά του US Open

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε συνέχεια στο ονειρικό της ταξίδι στα ημιτελικά του US Open, επικρατώντας με 2-0 σετ της Καρολίνας Πλίσκοβα στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Μαρία Σάκκαρη γράφει ιστορία, χαρίζοντας στιγμές υπερηφάνειας στους Έλληνες φιλάθλους. Μετά το τέλος του αγώνα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αφιέρωσε την ιστορική νίκη της επί της Πλίσκοβα στην Ελλάδα. ... Περισσότερα To άρθρο Η Μαρία Σάκκαρη αφιέρωσε στην Ελλάδα την πρόκριση της στα ημιτελικά του US Open δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαρία Σάκκαρη: Αφιερώνω στην Ελλάδα την πρόκριση στους «4» του US Open

“Όπως έχω πει πολλές φορές, κάθε παίκτης έχει διαφορετικό timing. Για μένα είναι τα 26 μου χρόνια” Στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του US Open, η Μαρία Σάκκαρη αφιέρωσε τη νίκη της επί της Καρολίνα Πλίσκοβα στην Ελλάδα. Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε ειδική αναφορά στις καταστροφές που έζησε η Ελλάδα από […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)