Σοκάρουν οι λόγοι παραίτησης Ζαγοράκη – «Bullying στα παιδιά μου, γκαζάκια στο σπίτι μου»
09:04 - 09/09/2021
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στους συνεργάτες του για τις απίστευτες καταστάσεις που έζησε στην ΕΠΟ και τον οδήγησαν στην παραίτηση του από την προεδρία της Ομοσπονδίας.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρουν οι λόγοι παραίτησης Ζαγοράκη – «Bullying στα παιδιά μου, γκαζάκια στο σπίτι μου»
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στους συνεργάτες του για τις απίστευτες καταστάσεις που έζησε στην ΕΠΟ και τον οδήγησαν στην παραίτησή του από την προεδρία της Ομοσπονδίας
Διαβάστε το στο tanea.grΖαγοράκης: «Bullying στα παιδιά μου, γκαζάκια στο σπίτι μου»
Τα όσα βίωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και τον «ανάγκασαν» να δηλώσει την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ, αποκάλυψε η εφημερίδα «Livesport».
Διαβάστε το στο thebest.grΖαγοράκης: «Bullying στα παιδιά μου, γκαζάκια στο σπίτι μου»
Τις συγκλονιστικές καταστάσεις που έζησε και τον οδήγησαν να παραιτηθεί από την ΕΠΟ, μοιράστηκε με τους συνεργάτες του ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
The post Ζαγοράκης: «Bullying στα παιδιά μου, γκαζάκια στο σπίτι μου» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΕΠΟ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Ζαγοράκη: «Bullying στα παιδιά μου, γκαζάκια στο σπίτι μου» (photos)
ΕΠΟ: Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκάλυψε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στο…
Διαβάστε το στο onsports.grΕΠΟ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Ζαγοράκη: «Bullying στα παιδιά μου, γκαζάκια στο σπίτι μου»
ΕΠΟ: Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκάλυψε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στο περιβάλλον του αναφορικά με την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία της Ομοσπονδίας. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας του 2004, αποφάσισε να αποχωρήσει από το αξίωμά του στην ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και την Τετάρτη (08/09) αποφάσισε να μιλήσει με τα μέλη […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.grΣοκάρουν οι λόγοι της παραίτησης του Ζαγοράκη από την προεδρία της ΕΠΟ - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις!
Σοκάρουν οι λόγοι της παραίτησης του Ζαγοράκη από την προεδρία της ΕΠΟ - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις!
09/09/2021
Τα όσα βίωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και τον «ανάγκασαν» να δηλώσει την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ αποκάλυψε αθλητική εφημερίδα της Πέμπτης.
Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και στον Γιώργο Γεραπετρίτη ότι δεν θα αλλάξει την απόφασή του και πως «δεν πάει άλλο».
Τα όσα είπε έγιναν ακόμα πιο σοκαριστικά όταν ανέφερε πως άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια στο σπίτι του που βρίσκεται σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρεται ότι ασκήθηκε bullying στα παιδιά του!
«Περνάω δύσκολες στιγ
Διαβάστε το στο filathlos.grΣοκάρουν οι λόγοι παραίτησης Ζαγοράκη - «Bullying στα παιδιά μου, γκαζάκια στο σπίτι μου»
Μίλησε στους συνεργάτες του για τις απίστευτες καταστάσεις που έζησε στην ΕΠΟ και τον οδήγησαν στην παραίτησή του από την προεδρία της Ομοσπονδίας
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣυγκλονιστικές αποκαλύψεις Ζαγοράκη: «Bullying στα παιδιά μου, γκαζάκια στο σπίτι μου»
Όπως έγινε γνωστό από χθες, ο Θόδωρος Ζαγοράκης αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ και μάλιστα ενημέρωσε επί τούτου τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Επαφή είχε και με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, τονίζοντας προς όλες τις πλευρές πως δεν θα αλλάξει την απόφασή του να αποχωρήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα […]
Διαβάστε το στο thessports.gr