Κατερίνα Καινούργιου: «Νομίζω ο Φίλιππος δεν θα μου κάνει ποτέ πρόταση γάμου»

08:52 - 10/09/2021

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο. Ιδιαίτερη η […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Νομίζω ο Φίλιππος δεν θα μου κάνει ποτέ πρόταση γάμου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Στην Ιταλία πίστευα ότι ο Φίλιππος θα με χώριζε - Τι είπε για την πρόταση γάμου

Τι είπε για τη νέα της εκπομπή με τίτλο «Super Κατερίνα» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Νομίζω ο Φίλιππος δεν θα μου κάνει ποτέ πρόταση γάμου (Βίντεο)

«Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία, κυριολεκτικά, γιατί του έλεγα σε κάθε μέρος "έλα βγάλε μου μια φωτογραφία"...", λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου – «Δεν νομίζω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου ο Φίλιππος»

Για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Νομίζω πως ο Φίλιππος δεν θα μου κάνει ποτέ πρόταση γάμου

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στην κάμερα του «Happy Day», λίγο πριν την πρεμιέρα της δικής της εκπομπής! Αρχικά η παρουσιάστρια μίλησε για την παρουσία του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή της. «Ο Αλεξάνδρου μου είπε πως δεν θέλει να μαθευτεί η σχέση του με την Τούνη και τώρα ανεβάζουν φωτογραφία κάθε ένα δευτερόλεπτο» σχολίασε με χιούμορ και πρόσθεσε: «Δεν θα βγούμε ως ζευγάρια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γιατί νομίζω ότι η Ιωάννα Τούνη αρέσει στον Φίλιππο. Θα το αποφύγω» τόνισε και πρόσθεσε: «Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία, γιατί του έλεγα σε κάθε μέρος ‘έλα βγάλε με μια φωτογραφία’. ‘Δεν γίνεται αυτό! Έπρεπε να έχουμε πάρει μαζί την Πωλίνα τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Πιστεύω δεν θα γίνει ποτέ η πρόταση γάμου

«Νόμιζα θα με χωρίσει στην Ιταλία ο Φίλιππος», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο