Σάκκαρη – «Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο»
09:04 - 10/09/2021
Απογοητευμένη από τον εαυτό της ήταν η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα της από την Έμα Ραντουκάνου στον ημιτελικό του US Open.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκκαρη – «Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο»
Απογοητευμένη από τον εαυτό της ήταν η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα της από την Έμα Ραντουκάνου στον ημιτελικό του US Open
Διαβάστε το στο Σάκκαρη – «Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο»
Απογοητευμένη από τον εαυτό της ήταν η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα της από την Έμα Ραντουκάνου στον ημιτελικό του US Open
Διαβάστε το στο tanea.grΣάκκαρη για τον αποκλεισμό της από το US Open: «Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο»
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του US Open, καθώς ηττήθηκε με 2-0 (6-1, 6-4)σετ από την Έμα Ραντουκάνου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε μετά το ματς για τον αγώνα και την νεαρή αντίπαλο της: «Είναι σε μια ηλικία που δεν τους νοιάζει τίποτα, – μιλάω και για...
The post Σάκκαρη για τον αποκλεισμό της από το US Open: «Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣάκκαρη για τον αποκλεισμό της από το US Open: «Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο»
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του US Open, καθώς ηττήθηκε με 2-0 (6-1, 6-4)σετ από την Έμα Ραντουκάνου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε μετά το ματς για τον αγώνα και την νεαρή αντίπαλο της: «Είναι σε μια ηλικία που δεν τους νοιάζει τίποτα, – μιλάω και για τις δύο φιναλίστ. Η Ραντουκάνου […]
The post Σάκκαρη για τον αποκλεισμό της από το US Open: «Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΗ Μαρία Σάκκαρη μιλά για τον αποκλεισμό της: Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του US Open,
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΣάκκαρη: Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο – θα πάω σπίτι μου τώρα, αλλά θα επανέλθω
«Είμαι στεναχωρημένη που δεν μπόρεσα να φτάσω στον πρώτο μου τελικό για άλλη μια φορά. Είμαι, όμως, θετική και πιστεύω ότι θα έρθει σύντομα», είπε η 26χρονη Ελληνίδα για την ήττα της από την αποκάλυψη του US Open τη 18χρονη Εμα Ραντουκάνου
The post Σάκκαρη: Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο – θα πάω σπίτι μου τώρα, αλλά θα επανέλθω appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.gr