Χρήστος Δάντης: «Παρεξηγήθηκε η ανάρτησή μου, δεν είμαι αντιεμβολιαστής»

13:40 - 10/09/2021

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Χριστίνα Κόμπου έδωσε ο Χρήστος Δάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πώς χάλασε μια […] The post Χρήστος Δάντης: «Παρεξηγήθηκε η ανάρτησή μου, δεν είμαι αντιεμβολιαστής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Δάντης: «Θεώρησαν ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ είμαι εμβολιασμένος»

Αποκαλυπτικός ο Χρήστος Δάντης σε τηλεοπτική του συνέντευξη! Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε την Παρασκευή ο Χρήστος Δάντης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στα social media. «Παρεξηγήθηκε κάποια ανάρτηση που έκανα. Θεώρησαν ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ είμαι εμβολιασμένος. Είμαι υπέρ του εμβολιασμού αλλά υπέρ και ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Δάντης: «Θεώρησαν ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ είμαι εμβολιασμένος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Χρήστος Δάντης: «Παρεξηγήθηκε η ανάρτησή μου- Δεν είμαι αντιεμβολιαστής»

Μια τις δυσκολίες της περιόδου με τον κορωνοϊό μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Χρήστος Δάντης ο οποίος αποκάλυψε και το  πώς χάλασε μια σημαντική συνεργασία επειδή καθυστέρησε να πάει σε μια συνέντευξη. «Έχω κάνει 4 παραστάσεις μέσα σε 1,5 χρόνο, που τις έκανα πέρυσι το καλοκαίρι. Φέτος όλες οι συναυλίες αναβλήθηκαν ή ακυρώθηκαν λόγω των μέτρων. Είναι οδυνηρή η κατάσταση για εμάς. Παρεξηγήθηκε κάποια ανάρτηση που έκανα. Θεώρησαν ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ είμαι εμβολιασμένος. Είμαι υπέρ του εμβολιασμού αλλά υπέρ και των ανθρώπων που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν για το δικό τους λόγο», σημείωσε ο Χρήστος Δάντης σχετικά με ανάρτησή του που προκάλεσε αντιδράσεις

Διαβάστε το στο pronews.gr

Χρήστος Δάντης: "Παρεξηγήθηκε η ανάρτησή μου, δεν είμαι αντιεμβολιαστής"

"Είμαι υπέρ του εμβολιασμού αλλά υπέρ και των ανθρώπων που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν για το δικό τους λόγο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο