Τζόκοβιτς – «Στηρίζω τον Τσιτσιπά, δεν κάνει κάτι λάθος» (vid)

07:32 - 11/09/2021

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στάθηκε στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά για όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό ο Έλληνας τενίστας.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζόκοβιτς – «Στηρίζω τον Τσιτσιπά, δεν κάνει κάτι λάθος»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στάθηκε στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά για όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό ο Έλληνας τενίστας.

Διαβάστε το στο

Τζόκοβιτς – «Στηρίζω τον Τσιτσιπά, δεν κάνει κάτι λάθος»

Διαβάστε το στο tovima

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: Τον στηρίζω, δε νομίζω ότι κάνει κάτι λάθος

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπά πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για το θέμα των toilet breaks, μετά την πρόκρισή του στον τελικό του US Open. «Πρέπει να στηρίξω τον Στέφανο, δε νομίζω ότι κάνει κάτι λάθος. Τον στηρίζω, γιατί ο κανόνας δεν είναι ξεκάθαρος. Δε νομίζω ότι άξιζε τέτοια επίθεση που δέχτηκε. Τον στηρίζω», είπε ο Τζόκοβιτς, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Τζόκοβιτς στηρίζει τον Τσιτσιπά

Έναν πολύ δυνατό «σύμμαχο» βρήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο πρόσωπο του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος αντίθετα με το «ρεύμα» υπερασπίστηκε δημοσίως τον Έλληνα πρωταθλητή απέναντι στην κριτική που δέχθηκε τελευταία για τα toilet breaks.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Στηρίζω τον Στέφανο. Δεν αξίζει τόσες επιθέσεις»

Στο προσκήνιο βρέθηκε και στο US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα toilet breaks και τον χρόνο που μένει στα αποδυτήρια στα τελευταία τουρνουά που έχει συμμετάσχει. Ο Έλληνας πρωταθλητής, όμως για άλλη μία φορά βρήκε έναν «σύμμαχο» και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νόβακ Τζόκοβιτς που έχει εκφραστεί πολλές φορές με κολακευτικά λόγια για εκείνον. Μετά […] The post Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Στηρίζω τον Στέφανο. Δεν αξίζει τόσες επιθέσεις» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: Τον στηρίζω, δε νομίζω ότι κάνει κάτι λάθος

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπά πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για το θέμα των toilet breaks, μετά την πρόκρισή του στον τελικό του US Open. «Πρέπει να στηρίξω τον Στέφανο, δε νομίζω ότι κάνει κάτι λάθος. Τον στηρίζω, γιατί ο κανόνας δεν είναι ξεκάθαρος. Δε νομίζω ότι άξιζε τέτοια επίθεση που δέχτηκε. Τον στηρίζω», είπε […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Τζόκοβιτς: «Στηρίζω τον Τσιτσιπά, δεν άξιζε την επίθεση» (video)

Την ευκαιρία να τοποθετηθεί υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπά που συνεχίζει να απασχολεί τους Αμερικανούς για τα περίφημα διαλείμματα τουαλέτας στον αγώνα με τον Άντι Μάρεϊ. Στη συνέντευξη που ακολούθησε του ημιτελικού με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Πάτρικ Μάκενρο βρήκε την ευκαιρία να ρίξει την… μπηχτή του για τον Τσιτσιπά. «Ήταν ένας τρομερός αγώνας ο σημερινός, […] The post Τζόκοβιτς: «Στηρίζω τον Τσιτσιπά, δεν άξιζε την επίθεση» (video) appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε το στο sportsfeed.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)