Γιοβάνοβιτς: «Οι φίλαθλοι φεύγουν χαρούμενοι απ’ το γήπεδο»!

22:40 - 11/09/2021

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το καλό ξεκίνημα…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος που ο κόσμος έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο»

Χαρούμενος για την εμφατική επικράτηση της ομάδας του (4-0) στην πρεμιέρα της Super League δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι χαρούμενος γιατί οι φίλαθλοι φεύγουν χαρούμενοι απ’ το γήπεδο»!

Χαρούμενος και ικανοποιημένος για το εξαιρετικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού Continue reading Γιοβάνοβιτς: «Είμαι χαρούμενος γιατί οι φίλαθλοι φεύγουν χαρούμενοι απ’ το γήπεδο»! at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος που ο κόσμος έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο»

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος που ο κόσμος έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο» 11/09/2021 Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Παρά το σκορ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κράτησε χαμηλούς τόνους τονίζοντας πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote ανέφερε τα εξής: Για το θετικό ξεκίνημά του ίδιου και της ομάδας του: «Σίγουρα ήταν ένα καλό ξεκίνημα και χαίρομαι που ο κόσμος φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό στο πρώτο ματς πρωταθλήματος που είχαμε αυτό το αποτέλεσμα». Για το που κρίθηκε το ματς: «Να

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο