Αντώνης Κανάκης για ΔΕΘ: «Έρχονται οι πρωθυπουργοί να πουλήσουν τα φύκια τους για μεταξωτές κορδέλες»
23:10 - 11/09/2021
Με αφορμή το ότι και πάλι η Θεσσαλονίκη έγινε πεδίο μάχης, ο Αντώνης Κανάκης ανέβασε ένα καυστικό σχόλιο για τα γεγονότα στην πόλη του, ποστάροντας παράλληλα δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εικόνες, τη ΔΕΘ του παρελθόντος και του παρόντος. «Η Έκθεση για την πόλη μου τη Θεσσαλονίκη, τα παλιά τα χρόνια ήταν μία γιορτή. Η πιο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασμα Αντώνη Κανάκη: Έρχονται οι Πρωθυπουργοί στη Θεσσαλονίκη να πουλήσουν τα φύκια τους
Ξέσπασμα Αντώνη Κανάκη: Ο Αντώνης Κανάκης προχώρησε σε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. «Η Έκθεση για την πόλη μου...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξέσπασμα Αντώνη Κανάκη: Έρχονται οι Πρωθυπουργοί στη Θεσσαλονίκη να πουλήσουν τα φύκια τους
Διαβάστε το στο spoilersΞέσπασμα Κανάκη: «Έρχονται οι Πρωθυπουργοί στη Θεσσαλονίκη να πουλήσουν τα φύκια τους»
Ξέσπασμα Κανάκη: «Έρχονται οι Πρωθυπουργοί στη Θεσσαλονίκη να πουλήσουν τα φύκια τους» Ο Αντώνης Κανάκης προχώρησε σε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. «Η Έκθεση για την πόλη μου τη Θεσσαλονίκη, τα παλιά τα χρόνια ήταν μία γιορτή. Η πιο όμορφη, χαρούμενη, ενδιαφέρουσα, μαγική γιορτή. Τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr