Μητσοτάκης για πρόωρες εκλογές: Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα

13:52 - 12/09/2021

Τέλος σε κάθε σενάριο πρόωρων εκλογών έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε κατά τη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ: «Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη συνταγματική της θητεία. Προβλέπω σε νίκη στις επόμενες εκλογές, θέλω να σχεδιάζουμε σε ορίζοντα 10ετίας το μέλλον της πατρίδας. Πάντα θα υπάρχει η συζήτηση για πρόωρες εκλογές, όμως θα ήθελα να μείνετε στις δικές μου διαβεβαιώσεις. Έχω μπλεχτεί με το τι ζητάει ακριβώς ο κύριος Τσίπρας. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα». Και πρόσθεσε: «Τι θα είχα να κερδίσω έχοντας ισχυρή αυτοδυναμία; Είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης για πρόωρες εκλογές και Τσίπρα: «Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται για να έρθουν τα Χριστούγεννα»

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη συνταγματική της θητεία

Διαβάστε το στο

ΔΕΘ - Κυριάκος Μητσοτάκης για πρόωρες εκλογές και Τσίπρα: Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα

Ερωτήσεις για το ενδεχόμενο να γίνουν πρόωρες εκλογές, δέχθηκε -όπως αναμενόταν- ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (12.09.2021), στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2021. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως «η κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατία είναι μία κυβέρνηση που έχει ακόμη μπροστά της άλλη μια διετία ή μια κυβέρνηση σε ... Περισσότερα To άρθρο ΔΕΘ - Κυριάκος Μητσοτάκης για πρόωρες εκλογές και Τσίπρα: Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης για εκλογές και Τσίπρα – Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα

Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες όταν θα ζητήσουμε εκ νέου την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού» συνέχισε και αναφερόμενος εν τάχει στα εκλογικά δικλήμματα του 2023, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «θα κριθεί η αξιοπιστία αυτής της κυβέρνησης με την αξιοπιστία της προηγούμενης κυβέρνησης».

Διαβάστε το στο tanea.gr

ΔΕΘ – Μητσοτάκης για πρόωρες εκλογές και Τσίπρα: Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα

ΔΕΘ: Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία. Κι επειδή προφανώς προσβλέπω σε νίκη στις επόμενες εκλογές, σχεδιάζουμε το μέλλον της πατρίδας μας σε ορίζοντα δεκαετίας. Ξέρω ότι πάντα θα υπάρχει η συζήτηση για πρόωρες εκλογές, όμως θα... The post ΔΕΘ – Μητσοτάκης για πρόωρες εκλογές και Τσίπρα: Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μήνυμα Μητσοτάκη για εκλογές και σε Τσιπρα: «Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα»

Σε ερώτημα για την επόμενη αναμέτρηση που θα γίνει με απλή αναλογική, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι θα διεκδικήσουμε την αυτοδυναμία και στην πρώτη κάλπη και αν δεν την πετύχουμε η χώρα θα οδηγηθεί σε δεύτερες εκλογές The post Μήνυμα Μητσοτάκη για εκλογές και σε Τσιπρα: «Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Απίστευτη ατάκα Μητσοτάκη για Τσίπρα:«Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν ταΧριστούγεννα»

Με μία απίστευτη ατάκα απάντησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων Εκλογών και στα όσα είχε πει πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ. «Το έχω πει πολλές […] The post Απίστευτη ατάκα Μητσοτάκη για Τσίπρα:«Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν ταΧριστούγεννα» first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

ΔΕΘ 2021: Τι εννοούσε ο Μητσοτάκης για Τσίπρα – «Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται για τα Χριστούγεννα»

Τι εννοούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ 2021 με την ατάκα για γαλοπούλες και Χριστούγεννα; Με μία απίστευτη ατάκα απάντησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων Εκλογών και στα όσα είχε πει πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα», απάντησε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΔΕΘ 2021: Τι εννοούσε ο Μητσοτάκης για Τσίπρα – «Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται για τα Χριστούγεννα».

Διαβάστε το στο fimes.gr

Μητσοτάκης προς Τσίπρα για εκλογές: «Οι γαλοπούλες δε βιάζονται να κάνουν πρόωρα Χριστούγεννα»

“Θεωρώ ότι έχω εξαντλήσει την πρόθεσή μου, τη διάθεσή μου, να είμαι συναινετικός με ανθρώπους και πολιτικούς χώρους που δεν επιδιώκουν καμία συναίνεση. Η συναίνεση την οποία επιδιώκω είναι με την κοινωνία, με τους πολίτες” επεσήμανε ο πρωθυπουργός κατά την συνέντευξη Tύπου στην 85η ΔΕΘ. Ακόμη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι “Κεντρική πολιτική μου επιλογή […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Μητσοτάκης προς Τσίπρα για προώρες εκλογές: «Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα»

«Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα», διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα απαντόντας σε ερώτηση για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών – «Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την συνταγματική…

Διαβάστε το στο politik.gr

Μητσοτάκης σε Τσίπρα για πρόωρες εκλογές: Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα

Για το ενδεχόμενο να γίνουν πρόωρες εκλογές ρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ. Ο... The post Μητσοτάκης σε Τσίπρα για πρόωρες εκλογές: Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Μητσοτάκης για πρόωρες εκλογές και Τσίπρα: Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω πρόωρες εκλογές, τι θα είχα να κερδίσω έχοντας μια αυτοδυναμία ισχυρή;», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου της 85ης ΔΕΘ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Θα ήταν μια πράξη πολιτικού τακτισμού και δεν το συνηθίζω. Όταν θα φτάσουμε στο τέλος της θητείας οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για […] The post Μητσοτάκης για πρόωρες εκλογές και Τσίπρα: Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά