Γ.Γερολυμάτος: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση - Τώρα το κάνανε μόδα»

19:40 - 12/09/2021

Ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε για τις πολλές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «είναι της μόδας». Παράλληλα, υπογράμμισε στο On Time ότι «δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση» και ειδικά όταν είναι εμφανίσιμος. Αναλυτικά όσα είπε Δεχτήκατε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο σας από άνδρα ή γυναίκα για να σας προωθήσει στη δουλειά; Βεβαίως. Και από άνδρα και από γυναίκα. Και πώς αντιδράσατε; Όταν δεν θέλετε, κυρία μου, κάποιον ή κάτι, σηκώνεστε και φεύγετε. Είναι πολύ απλό. Τώρα αυτά που κάνουν για εντυπώσεις και λένε ότι μου την έπεσε και με κυνήγησε κλπ., δεν νομίζω. Πρέπει να δώ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις