«Πήγα με τον γιο μου στο pride και μου φώναζαν… ρεζιλίκια»

13:10 - 13/09/2021

Καλεσμένος στο Πρωινό τη Δευτέρα, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε και στην βόλτα που έκανε στο Athens Pride με τον γιο […] The post «Πήγα με τον γιο μου στο pride και μου φώναζαν… ρεζιλίκια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καραμίχος: «Πήγα με τον γιο μου στο pride και μου φώναζαν… ρεζιλίκια»

«Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται, ακόμη καταπιέζονται, και οι γυναίκες και οι άνθρωποι, πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει». Καλεσμένος στο Πρωινό τη Δευτέρα, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε και στην βόλτα που έκανε στο Athens Pride με τον γιο του. «Πήγα με τον μικρό χθες να γιορτάσουμε την ελευθερία των […] The post Γιώργος Καραμίχος: «Πήγα με τον γιο μου στο pride και μου φώναζαν… ρεζιλίκια» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Γιώργος Καραμίχος: Πήγα με τον γιο μου στο Athens Pride και μου γράφανε-«Ρεζιλίκια…»

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για την αποψινή πρεμιέρα του «Ήλιου» και την αγάπη που έχει εισπράξει μέχρι σήμερα για τον ρόλο του στη σειρά.

Διαβάστε το στο

Καραμίχος: Πήγα με τον γιο μου στο Pride και με «στόλισαν» στο Instagram

Για τα σχόλια που προκάλεσε η απόφασή του να πάει στο Athens Pride με τον γιο του, μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος.  «Πήγα με τον μικρό χθες να γιορτάσουμε την ελευθερία των ανθρώπων και ακούσαμε διάφορα» είπε ο ηθοποιός, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Διάφοροι μου έστειλαν στο Instagram ότι αυτά είναι “ρεζιλίκια”. Κάνεις παρέλαση για να γιορτάσεις την απελευθέρωση. Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται, ακόμη καταπιέζονται, και οι γυναίκες και οι άνθρωποι, πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει. Πρέπει επιτέλους οι άνθρωποι να μάθουμε να αγαπάμε αυτό που μας αρέσει» τονίζει. «Είμαστε στο 2021 και βλέπουμε τα υπέροχα αποτελέσματα από όλες τις μετρήσεις

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καλεσμένος στο Πρωινό τη Δευτέρα, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε και στην βόλτα που έκανε στο Athens Pride με τον γιο του. «Πήγα με τον μικρό χθες να γιορτάσουμε την ελευθερία των ανθρώπων Ακούσαμε διάφορα», είπε ο ηθοποιός και αποκάλυψε: «Διάφοροι μου έστειλαν στο Instagram «ρεζιλίκια». Κάνεις παρέλαση για να γιορτάσεις την απελευθέρωση. Όταν κάποιοι άνθρωποι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Καραμίχος: «Πήγα με τον γιο μου στο Athens Pride και διάφοροι μου έστειλαν στο Instagram “ρεζιλίκια”»

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας το Athens Pride και o Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε εκεί μαζί με τον μικρό του γιο. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, «Πρωϊνό» αναφέρθηκε στα αρνητικά μηνύματα που έλαβε λόγω αυτού του γεγονότος. «Διάφοροι μου έστειλαν στο Instagram “ρεζιλίκια”. Κάνεις […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Καραμίχος: Πήγα με τον γιο μου στο pride και μου φώναζαν… ρεζιλίκια (video)

"Πρέπει επιτέλους οι άνθρωποι να μάθουμε να αγαπάμε αυτό που μας αρέσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Καραμίχος: «Πήγα με τον γιο μου στο pride και μου φώναζαν… ρεζιλίκια» «Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται, ακόμη καταπιέζονται, και οι γυναίκες και οι άνθρωποι, πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει». Καλεσμένος στο Πρωινό τη Δευτέρα, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε και στην βόλτα που έκανε στο Athens Pride με […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο