Κερκύρας Νεκτάριος: “Σήμερα όλη η ανθρωπότητα είναι υπόδουλη της Νέας Τάξης Πραγμάτων”

13:56 - 13/09/2021

Ι.Μ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος λειτούργησε την Κυριακή προ της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού 12 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιστορικό Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου της πόλης της Κέρκυρας, εκεί όπου λειτουργούσε και κήρυττε ο περίφημος λόγιος και θεολόγος Νικηφόρος Θεοτόκης. Κατά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος έλαβε αφορμή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κερκύρας: ”Σήμερα όλη η ανθρωπότητα είναι υπόδουλη της Νέας Τάξης Πραγμάτων”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος λειτούργησε την Κυριακή προ της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού 12 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιστορικό Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου της πόλης της Κέρκυρας, εκεί όπου λειτουργούσε και κήρυττε ο περίφημος λόγιος και θεολόγος Νικηφόρος Θεοτόκης. Το άρθρο Κερκύρας: ”Σήμερα όλη η ανθρωπότητα είναι υπόδουλη της Νέας Τάξης Πραγμάτων” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο