Μοντέλο με την κοκαΐνη: Με χειροπέδες πισθάγκωνα στον ανακριτή

15:50 - 13/09/2021

Lamianow.gr Μοντέλο με την κοκαΐνη: Με χειροπέδες πισθάγκωνα στον ανακριτή Ώρα απολογίας για το μοντέλο, που έγινε πιο γνωστή από τη συμμετοχή της σε γνωστό ριάλιτι, αλλά και τον σύντροφό της, που κατηγορούνται για τη διακίνηση 7,8 κιλών κοκαΐνης. Το μεσημέρι της Δευτέρας (13.09.2021), το μοντέλο και ο σύντροφός της έφτασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, με χειροπέδες στα χέρια τους και δεμένα στην πλάτη τους. Το ζευγάρι […] Μοντέλο με την κοκαΐνη: Με χειροπέδες πισθάγκωνα στον ανακριτή Lamianow.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μοντέλο με την κοκαΐνη: «Με κατέστρεψε»

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο συντρόφός μου» φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη, […] The post Μοντέλο με την κοκαΐνη: «Με κατέστρεψε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μοντέλο με την κοκαΐνη: Οι καυγάδες και ο προγραμματισμένος γάμος

Κάθε σχέση με τη διακίνηση της κοκαΐνης αρνήθηκε η 29χρονη κατηγορούμενη πρώην παίκτρια reality και γνωστό μοντέλο στην απολογία της αλλά και στο απολογητικό της υπόμνημα. «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο συντρόφός μου» φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη, που στο άκουσμα της απόφασης προσωρινής της κράτησης ξέσπασε, […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής