Δημήτρης Παπανικολάου: Άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε ότι έχει Άσπεργκερ
18:18 - 13/09/2021
Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πως έχει Άσπεργκερ και το μοιράζεται για να βοηθήσει όλους τους συμπάσχοντες Η ανάρτηση του: «Ο γιατρός που…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Παπανικολάου: "Είμαι στο φάσμα του αυτισμού, έχω στοιχεία Άσπεργκερ"
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο παλαίμαχος άσος, Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει το σύνδρομο Άσπεγκερ! Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανικολάου στο Instagram, μαζί με τη φωτογραφία που έβγαλε με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκο Γκάλη, έγινε για καλό σκοπό.
Διαβάστε το στο thebest.grΔημήτρης Παπανικολάου: “Είμαι στο φάσμα του αυτισμού, έχω στοιχεία Άσπεργκερ…”
Το social post που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Παπανικολάου ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, έχοντας στοιχεία του Συνδρόμου Άσπεργκερ. Η σημειολογία της φωτογραφίας με τον Νίκο Γκάλη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Παπανικολάου ανακοίνωσε μέσω των social media πως βρίσκεται στο […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.grΗ εξομολόγηση του Δημήτρη Παπανικολάου: «Είμαι στο φάσμα του αυτισμού, έχω στοιχεία Άσπεργκερ»
Με μια ανάρτησή του στα social media αποκάλυψε πως βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού και παρουσιάζει στοιχεία του Συνδρόμου Άσπεργκερ, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Δημήτρης Παπανικολάου. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Νίκο Γκάλη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Παπανικολάου θέλησε να κάνει αυτήν την προσωπική αποκάλυψη. Η φωτογραφία των τριών αθλητών μάλιστα, ήταν συμβολική, […]
The post Η εξομολόγηση του Δημήτρη Παπανικολάου: «Είμαι στο φάσμα του αυτισμού, έχω στοιχεία Άσπεργκερ» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr