Βρετανία: Πέθανε η μητέρα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον
01:06 - 14/09/2021
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον θρηνεί την απώλεια της μητέρας του, Σάρλοτ Τζόνσον Ουάχλ, η οποία πέθανε χθες Δευτέρα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βρετανία: Πέθανε σε ηλικία 79 ετών η μητέρα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον
Η μητέρα του Βρετανού πρωθυπουργού ήταν επαγγελματίας ζωγράφος και έπασχε απο 40 ετών με τη νόσο του Πάρκινσον
Διαβάστε το στο Βρετανία – Πέθανε η μητέρα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον
Η Σάρλοτ Τζόνσον Ουάχλ, μητέρα του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, πέθανε «ξαφνικά και ειρηνικά» σε νοσοκομείο του Λονδίνου.
Διαβάστε το στο Πέθανε η μητέρα του Μπόρις Τζόνσον
Η Σάρλοτ Τζόνσον Γουάλ, επαγγελματίας ζωγράφος και μητέρα του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, πέθανε σε ηλικία 79 ετών, ανέφερε χθες η εφημερίδα Telegraph. H Τζόνσον Γουάλ πέθανε «ξαφνικά και ειρηνικά» σε νοσοκομείο του Λονδίνου τη Δευτέρα, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη μια ανακοίνωση της οικογένειας. Ο Τζόνσον είχε περιγράψει τη μητέρα του ως την «ανώτερη αρχή» στην οικογένεια κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου του Συντηρητικού Κόμματος το 2019. «Θα παραθέσω τη φράση της ανώτερης αρχής στην οικογένειά μου – της μητέρα μου – και παρεμπιπτόντως για όσους ψάχνουν εναγωνίως διαιρέσεις εντός της οικογένειάς μου σε θέματα για την ΕΕ, θέλω να ξέρετε ότι έχω κρατημένο τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒρετανία: Πέθανε η μητέρα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον
Η Σάρλοτ Τζόνσον Γουάλ, επαγγελματίας ζωγράφος και μητέρα του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, πέθανε σε ηλικία 79 ετών, ανέφερε χθες η εφημερίδα Telegraph. H Τζόνσον Γουάλ πέθανε «ξαφνικά και ειρηνικά» σε νοσοκομείο του Λονδίνου τη Δευτέρα, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη μια ανακοίνωση της οικογένειας. Η Ντάουνινγκ Στριτ δεν απάντησε σε...
The post Βρετανία: Πέθανε η μητέρα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠέθανε η μητέρα του Μπόρις Τζόνσον
Η μητέρα του Βρετανού πρωθυπουργού πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 79 ετών, σύμφωνα με όσα έγραψε η εφημερίδα Telegraph. Η Σάρλοτ Τζόνσον Ουάχλ που ήταν επαγγελματίας ζωγράφος, πέθανε «ξαφνικά και ειρηνικά» σε νοσοκομείο του Λονδίνου, τόνισε η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη μέλη της οικογένειας της. Ο Μπόρις Τζόνσον είχε περιγράψει τη μητέρα του ως την «ανώτερη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒρετανία: Πέθανε σε ηλικία 79 ετών η μητέρα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον θρηνεί την απώλεια της μητέρας του, Σάρλοτ Τζόνσον Ουάχλ, η οποία πέθανε χθες Δευτέρα σε ηλικία 79 ετών, ανέφερε η εφημερίδα Telegraph.
Επαγγελματίας ζωγράφος η Σάρλοτ Τζόνσον Ουάχλ πέθανε «ξαφνικά και ειρηνικά» σε νοσοκομείο του Λονδίνου, τόνισε η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη μέλη της οικογένειας της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Τζόνσον Ουάχλ διαγνώστηκε με νόσο του Πάρκινσον σε ηλικία 40 ετών.
Αναφερόμενος στον θάνατο της μητέρας του Τζόνσον ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ηγέτης των Εργατικών Κρι Στάρμερ είπε: "Λυπάμαι πολύ που έμαθα για την απώλεια του πρωθυπουργού. Τα συλλυπητήριά μου σε αυτόν και την οικογένειά του".
Ο Τζόνσον κάποτε
Διαβάστε το στο pronews.grΒρετανία: Πέθανε η μητέρα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον
Lamianow.gr
Η Σάρλοτ Τζόνσον Γουάλ, επαγγελματίας ζωγράφος και μητέρα του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, πέθανε σε ηλικία 79 ετών, ανέφερε χθες η εφημερίδα Telegraph. H Τζόνσον Γουάλ πέθανε «ξαφνικά και ειρηνικά» σε νοσοκομείο του Λονδίνου τη Δευτέρα, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη μια ανακοίνωση της οικογένειας. Η Ντάουνινγκ Στριτ δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο. Δεν ήταν […]
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΠέθανε η μητέρα του Μπόρις Τζόνσον
Πέθανε η Σάρλοτ Τζόνσον Γουάλ, μητέρα του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.Η Σάρλοτ Τζόνσον Γουάλ, επαγγελματίας ζωγράφος και μητέρα του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, πέθανε σε ηλικία 79 ετών, ανέφερε χθες η εφημερίδα Telegraph. H Τζόνσον Γουάλ πέθανε «ξαφνικά και ειρηνικά» σε νοσοκομείο του Λονδίνου τη Δευτέρα, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη μια ανακοίνωση της οικογένειας. Ο Τζόνσον είχε περιγράψει τη μητέρα του ως την «ανώτερη αρχή» στην οικογένεια κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου του Συντηρητικού Κόμματος το 2019. «Θα παραθέσω τη φράση της ανώτερης αρχής στην οικογένειά μου - της μητέρα μου - και παρεμπιπτόντως για όσους ψάχνουν εναγωνίως διαιρέσεις εντός της οικογένειάς
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr