Big Brother: «Εγώ επιλέγω να τους διχάσω»

01:32 - 14/09/2021

Με άγριες διαθέσεις έχει μπει ο Ισίδωρος Δούνης στο Big Brother, αφού θέλει να τα κάνει όλα άνω κάτω. Ο […] The post Big Brother: «Εγώ επιλέγω να τους διχάσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother 2: Εγώ επιλέγω να τους διχάσω

Πυρ κατά βούληση εξαπέλυσε ο Ισίδωρους Δούνης, που πήρε την αρχηγία της εβδομάδας κι έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του, αφού στο στόχαστρο του μπήκαν… οι υπόλοιποι παίκτες του Big Brother 2!   «Είμαι χαρούμενος όπου μέσα από αυτήν την ιδιότητα θα πω όσα θέλω. Θα συνεχίσω από εκεί που το άφησε ο Νίκος, ο οποίος είπε ότι δεν θέλω να διχάσω αλλά να ενώσω. Εγώ επειδή δεν μπορώ να ενώσω ότι δεν ενώνεται, επιλέγω να διχάσω ότι διχάζεται. Είναι πιο ειλικρινές για εμένα. Ας βρούμε τους ανθρώπους που ταιριάζουμε και τους λόγους κι ας πορευτούμε έτσι. Επομένως δεν μπορώ να ενώσω και θα διχάσω», είπε ο Ισίδωρος ο οποίος νωρίτερα είχε εκνευριστεί με την Ευδοκία Τσαγκλή, στράφηκε εναντίον και της Σύλι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Big Brother: Ο καταπέλτης Ισίδωρος – Εγώ επιλέγω να τους διχάσω (vids)

Αρχηγός για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Ισίδωρος Δούνης στο σπίτι του Big Brother, ο οποίος έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του ενώ δεν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother: Ο καταπέλτης Ισίδωρος – Εγώ επιλέγω να τους διχάσω (vids)

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο