Βεσυρόπουλος: «Η αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου είναι κοινός στόχος για την Πολιτεία και την Υγιή Επιχειρηματικότητα» (Photos)

10:06 - 14/09/2021

Συζήτηση με εκπροσώπους φορέων του Ιδιωτικού Τομέα, με θέμα: «Λαθρεμπόριο/Πολιτικές Αντιμετώπισης και Δράσεις για την Περιστολή του» διοργάνωσε το υπουργείο Οικονομικών στην 85η ΔΕΘ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο του υπουργείου Οικονομικών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στη συζήτηση που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών, με πρωτοβουλία του υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, […] The post Βεσυρόπουλος: «Η αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου είναι κοινός στόχος για την Πολιτεία και την Υγιή Επιχειρηματικότητα» (Photos) first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βεσυρόπουλος: Η αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου κοινός στόχος για την πολιτεία και την επιχειρηματικότητα

Βεσυρόπουλος: Συζήτηση αναφορικά με το «Λαθρεμπόριο/Πολιτικές Αντιμετώπισης και Δράσεις για την Περιστολή του» διοργάνωσε το υπουργείο Οικονομικών στα πλαίσια της 85ης ΔΕΘ. Ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που έχει το λαθρεμπόριο σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και οι κυβερνητικές παρεμβάσεις και οι σχεδιασμοί για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Βεσυρόπουλος: Η αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου κοινός στόχος για Πολιτεία και Επιχειρηματικότητα

Μια ξεχωριστή διάσταση σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του στην 85 η ΔΕΘ, έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών, διοργανώνοντας συζήτηση με... The post Βεσυρόπουλος: Η αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου κοινός στόχος για Πολιτεία και Επιχειρηματικότητα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Αντιδράσεις για το λουκέτο και τη μεταφορά του πρωτοδικείου του Μεσολογγίου

Λόττο: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Τετάρτης

Μυστήριο με μάρκες 2.000 ετών που βρήκαν οι αρχαιολόγοι – Έχουν ελληνικά γράμματα

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Χάθηκαν δύο «χρυσοί» βαθμοί στο Βικελίδης

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Κακός Παναθηναϊκός, στο +4 η ΑΕΚ (video)

FBI: Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή του Ισλαμικού Κράτους στη Μόσχα