Γιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν μου ταίριαζε το Πρωινό, δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο»
10:22 - 14/09/2021
Σε άλλο πλατό της πρωινής ζώνης βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος την εβδομάδα που μας πέρασε, σε άλλο την εβδομάδα που […]
The post Γιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν μου ταίριαζε το Πρωινό, δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Ασημακόπουλος: Έφυγε από το «Πρωινό» και τα είπε όλα στην Καινούργιου (Βίντεο)
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήγε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εκμυστηρεύτηκε τον λόγο της αποχώρησής του από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.
Διαβάστε το στο Γιώργος Ασημακόπουλος: Δεν μου ταίριαζε το «Πρωινό» – Δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο
Μόλις μια εβδομάδα από την πρεμιέρα του «Πρωινού», ο Γιώργος Ασημακόπολος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της εκπομπής. Το πρωί της Τρίτης, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μάθει αν ισχύει ότι αποχώρησε από το «Πρωινό». «Τι όμορφο πλατό! Καλή αρχή, παιδιά, να είστε καλά» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος μπαίνοντας στο πλατό της εκπομπής του Alpha. Έπειτα από ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρηση του από το «Πρωινό» είπε: «Ναι αποχώρησα. Τους αγαπώ, εννοείται τους στηρίζω και τη Φαίη και τον Γιώργο, απλά είδα ότι δεν μου ταίριαζε, δεν είχα έναν συγκεκριμένο ρό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν μου ταίριαζε το Πρωινό, δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο»
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην Super Κατερίνα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρησή του από την εκπομπή Πρωινό λίγες μόνο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Ασημακόπουλος: Έφυγε από το Πρωινό και πήγε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου
Μπορεί την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος να ξεκίνησε την τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή του Γιώργου
To άρθρο Γιώργος Ασημακόπουλος: Έφυγε από το Πρωινό και πήγε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Ασημακόπουλος: Από το Πρωινό ANT1 στην Καινούργιου
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, με την ομάδα να τον υποδέχεται θερμά! Ποιος ήταν ο ρόλος του;
The post Γιώργος Ασημακόπουλος: Από το Πρωινό ANT1 στην Καινούργιου appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com