Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα – «Τέλος με τα ταλέντα, παιδιά»
12:00 - 14/09/2021
Τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου με την τηλεοπτική της παρέα το […]
The post Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα – «Τέλος με τα ταλέντα, παιδιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου – «Εγώ ξεχνώ το ταλέντο, όταν έχουν γίνει σεξουαλικά αδικήματα»
Όσα δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τοποθετήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανέφερε σε υψηλούς τόνους. “Δεν ξέρω τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, πραγματικά, επειδή έβλεπα την εκπομπή της Σίσσυς το Σαββακύριακο. Πολλές φορές όταν έχεις έναν καλεσμένο και λέει πράγματα με τα οποία διαφωνείς κάθετα, ... Περισσότερα
To άρθρο Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου – «Εγώ ξεχνώ το ταλέντο, όταν έχουν γίνει σεξουαλικά αδικήματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε η παρουσιάστρια – Τέλος με τα ταλέντα, παιδιά
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη μαζί με την τηλεοπτική της παρέα το πρωινό της Τρίτης στον...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε η παρουσιάστρια – Τέλος με τα ταλέντα, παιδιά
Διαβάστε το στο spoilersΞέσπασμα Κατερίνας Καινούργιου: Τέλος με τα ταλέντα, παιδιά. Αυτές τις μάνες σκέφτομαι μόνο
by elisavet14/09/2021 18:3414/09/2021 18:446 Τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της στον Alpha το πρωί...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξέσπασμα Κατερίνας Καινούργιου: Τέλος με τα ταλέντα, παιδιά. Αυτές τις μάνες σκέφτομαι μόνο
Διαβάστε το στο spoilers