Κώστας Μπίγαλης: «Η Ρούλα Κορομηλά αρνήθηκε να μου δώσει 6 λεπτά να πω δυο τραγούδια»

12:44 - 14/09/2021

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την ιστορία που κρύβεται πίσω από δημοφιλή του τραγούδια, για τη σχέση […] The post Κώστας Μπίγαλης: «Η Ρούλα Κορομηλά αρνήθηκε να μου δώσει 6 λεπτά να πω δυο τραγούδια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Μπίγαλης: Η κόντρα με τη Ρούλα Κορομηλά για τρία λεπτά τηλεοπτικού χρόνου

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Κώστας Μπίγαλης ο οποίος θυμήθηκε τις άγνωστες ιστορίες πίσω από δημοφιλή τραγούδια, αναφέρθηκε στη φιλία του με την Πωλίνα αλλά και στην κόντρα που προέκυψε με την Ρούλα Κορομηλά. «Το κομμάτι “I miss you” είναι εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. Όταν κάποια, κάποτε, έλειψε πολύ. Το όνομα “big Alice” ήταν μια ιδέα του Νίκου Μαστοράκη και αποτελεί λογοπαίγνιδιο με το όνομα μου. Το τρεχαντήρι δεν έκανε για τη Eurovision. Το video clip του κομματιού γυρίστηκε στην Άνδρο με κακό καιρό και είχαμε παγώσει από το κρύο», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μπίγαλης. Ο Κώστας Μπίγαλης πρόσθεσε στην συνέχεια: «Με την Πωλίνα γνωριζόμαστε 29 χρόνια. Με πολιορκεί αλλά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κώστας Μπίγαλης: Είχα βοηθήσει την Ρούλα Κορομηλά με τις εκπομπές της αλλά εκείνη αρνήθηκε να μου δώσει 6 λεπτά να πω δυο τραγούδια

Δημοσιεύθηκε: 14 Σεπτεμβρίου 2021 14:45 Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την ιστορία που κρύβεται πίσω από δημοφιλή του τραγούδια. Για τη σχέση... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κώστας Μπίγαλης: Είχα βοηθήσει την Ρούλα Κορομηλά με τις εκπομπές της αλλά εκείνη αρνήθηκε να μου δώσει 6 λεπτά να πω δυο τραγούδια

Διαβάστε το στο spoilers

Κώστας Μπίγαλης: "Η Ρούλα Κορομηλά αρνήθηκε να μου δώσει 6 λεπτά να πω δυο τραγούδια"

Κάνει flashback στη ζωή του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο