Στέλιος Παρλιάρος: «Επειδή είμαστε φίλοι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;»

17:06 - 14/09/2021

Ο Στέλιος Παρλιάρος μετρά μια πορεία 40 ετών. Από τα 22 του είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται και κατέκτησε γρήγορα την […] The post Στέλιος Παρλιάρος: «Επειδή είμαστε φίλοι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Παρλιάρος: Επειδή είμαστε φίλοι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;

«Δηλαδή, να ήταν αλήθεια να το παραδεχτώ, δεν έχω κάτι να κρύψω» είπε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Διαβάστε το στο

Στέλιος Παρλιάρος – Απαντάει στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ο Στέλιος Παρλιάρος λύνει την σιωπή του

Διαβάστε το στο

Στέλιος Παρλιάρος: Απαντάει στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή του, ο διάσημος pastry chef Στέλιος Παρλιάρος διηγήθηκε την ιστορία της ζωής του στο bovary.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στέλιος Παρλιάρος: «Επειδή είμαστε φίλοι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;»

«Θα σου πω κάτι που το βγάλανε χωρίς εγώ να δώσω δικαίωμα. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι πάρα πολύ φίλος μου. Έχουμε ταξιδέψει με παρέες μαζί, γελάμε, πάω στο εστιατόριό του, τρώω. Πώς να σου πω… Είμαστε φίλοι. Επειδή είμαστε φίλοι, όμως, σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας; Με πιάνει ένα κοριτσάκι πριν μερικά χρόνια, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στέλιος Παρλιάρος: Τι αποκάλυψε για σχέση με Φώτη Σεργουλόπουλο και το παιδί του

Τι αποκάλυψε ο Στέλιος Παρλιάρος για τη σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και αν έχουν παιδί μαζί; “Δηλαδή, να ήταν αλήθεια να το παραδεχτώ, δεν έχω κάτι να κρύψω”, εξομολογείται ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο Στέλιος Παρλιάρος μετρά μια πορεία 40 ετών. Από τα 22 του είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται και κατέκτησε γρήγορα […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Στέλιος Παρλιάρος: Τι αποκάλυψε για σχέση με Φώτη Σεργουλόπουλο και το παιδί του.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Στέλιος Παρλιάρος – Απαντάει στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Lamianow.gr Στέλιος Παρλιάρος – Απαντάει στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο Σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή του, ο διάσημος pastry chef Στέλιος Παρλιάρος διηγήθηκε την ιστορία της ζωής του στο bovary.gr και τον Αριστοτέλη Σπηλιωτόπουλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, ωστόσο, μια αναφορά του σε μια φήμη που τον συνόδεψε… «Επειδή είμαστε φίλοι, όμως, σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;» «Θα σου πω κάτι που το βγάλανε […] Στέλιος Παρλιάρος – Απαντάει στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Στέλιος Παρλιάρος – Επειδή είμαστε φίλοι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;

Ο Στέλιος Παρλιάρος μετρά μια πορεία 40 ετών. Από τα 22 του είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται και κατέκτησε γρήγορα την κορυφή. Σε μια... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στέλιος Παρλιάρος – Επειδή είμαστε φίλοι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;

Διαβάστε το στο spoilers

Στέλιος Παρλιάρος: Πώς απαντάει στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

«Να ήταν αλήθεια να το παραδεχτώ, δεν έχω κάτι να κρύψω» Για την μέχρι τώρα καριέρα του μίλησε ο γνωστός ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος στο bovary.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και…

Διαβάστε το στο politik.gr

Παρλιάρος: "Επειδή είμαστε φίλοι με τον Σεργουλόπουλο σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;"

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ο Στέλιος Παρλιάρος έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο; Τι απαντάει ο ίδιος

Ο Στέλιος Παρλιάρος λύνει την σιωπή του

Διαβάστε το στο to10.gr

Στέλιος Παρλιάρος: Απαντάει στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Λύνει την σιωπή του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Στέλιος Παρλιάρος – «Επειδή είμαστε φίλοι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;»

Ο Στέλιος Παρλιάρος μετρά μια πορεία 40 ετών. Από τα 22 του είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται και κατέκτησε γρήγορα την κορυφή. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή του, ο Στέλιος Παρλιάρος διηγήθηκε την ιστορία της ζωής του στο bovary.gr και τον Αριστοτέλη Σπηλιωτόπουλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, ωστόσο, μια αναφορά του σε μια φήμη που […] The post Στέλιος Παρλιάρος – «Επειδή είμαστε φίλοι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Στέλιος Παρλιάρος: Το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου είναι δικό του; Απάντησε

Δεν έχω κάτι να κρύψω δήλωσε ο Στέλιος Παρλιάρος σχετικά με το αν το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου είναι και δικό του. Με το Φώτη Σεργουλόπουλο είμαστε φίλοι. Πηγαίνω στο εστιατόριο του τρώω έχω ταξιδέψει μαζί του αλλά και με παρέες είναι πάρα πολύ φίλος μου. Επειδή είμαστε φίλοι πρέπει το παιδί που να είναι […] The post Στέλιος Παρλιάρος: Το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου είναι δικό του; Απάντησε appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο