Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τον Ιεραπύτνης Κύριλλο

18:06 - 14/09/2021

Με την καθιερωμένη ακολουθία του Αγιασμού ξεκίνησε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 το νέο σχολικό έτος στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο ολιγομελές Γυμνάσιο Τουρλωτής Σητείας. Στην ακολουθία του Αγιασμού, που τελέσθηκε στο προαύλιο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με την ευλογία του Θεού το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς και στην Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος

Με την ακολουθία του Αγιασμού ξεκίνησε και στα σχολεία της Λευκάδας, της Ιθάκης και του Μεγανησίου η νέα σχολική χρονιά. Μέσα στο κλίμα της ανασφάλειας και της αγωνίας που δημιουργούν οι συνθήκες της πανδημίας, η ενίσχυση της Χάριτος του Θεού στο καινούριο ξεκίνημα εκπαιδευτικών, μαθητών και των οικογενειών τους είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Το άρθρο Με την ευλογία του Θεού το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς και στην Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ο Αγιασμός για την έναρξη των σχολείων στην Ίμβρο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Ο Αγιασμός για την έναρξη των σχολείων στην Ίμβρο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο