Η Lana Del Rey κλείνει τους λογαριασμούς της στα social media και αποκαλύπτει τον λόγο
21:06 - 14/09/2021
Το περασμένο Σάββατο η Lana Del Rey έκανε μία ανακοίνωση που ξάφνιασε πολλούς από τους followers της που την ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια. Η τραγουδίστρια...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Lana Del Rey: Έκλεισε τους λογαριασμούς της στα social media
Η διάσημη τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι απενεργοποιεί όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως εξήγησε, «αυτό συμβαίνει απλά επειδή έχω τόσα άλλα ενδιαφέροντα και άλλες ασχολίες που κάνω και απαιτούν ιδιωτικότητα και διαφάνεια». «Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα κρατήσω τον κύκλο μου λίγο πιο περιορισμένο και θα συνεχίσω ... Περισσότερα
To άρθρο Lana Del Rey: Έκλεισε τους λογαριασμούς της στα social media δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Lana Del Rey κλείνει τους λογαριασμούς της στα social media και αποκαλύπτει τον λόγο
Το περασμένο Σάββατο η Lana Del Rey έκανε μία ανακοίνωση που ξάφνιασε πολλούς από τους followers της που την ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια
Διαβάστε το στο ZouglaΗ Λάνα Ντελ Ρέι απενεργοποιεί τους λογαριασμούς της στα social media και το ρίχνει στην ποίηση
«Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα κρατήσω τον κύκλο μου λίγο πιο περιορισμένο
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΗ Λάνα Ντελ Ρέι απενεργοποίησε όλους τους λογαριασμούς της στα social media – Αυτός είναι ο λόγος
Η Λάνα Ντελ Ρέι εξήγησε γιατί εγκαταλείπει όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα κρατήσω τον κύκλο μου λίγο πιο περιορισμένο και θα συνεχίσω να αναπτύσσω…
Διαβάστε το στο politik.gr