Η Lana Del Rey κλείνει τους λογαριασμούς της στα social media και αποκαλύπτει τον λόγο

21:06 - 14/09/2021

Το περασμένο Σάββατο η Lana Del Rey έκανε μία ανακοίνωση που ξάφνιασε πολλούς από τους followers της που την ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια. Η τραγουδίστρια...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Lana Del Rey: Έκλεισε τους λογαριασμούς της στα social media

Η διάσημη τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι απενεργοποιεί όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως εξήγησε, «αυτό συμβαίνει απλά επειδή έχω τόσα άλλα ενδιαφέροντα και άλλες ασχολίες που κάνω και απαιτούν ιδιωτικότητα και διαφάνεια». «Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα κρατήσω τον κύκλο μου λίγο πιο περιορισμένο και θα συνεχίσω ... Περισσότερα To άρθρο Lana Del Rey: Έκλεισε τους λογαριασμούς της στα social media δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Lana Del Rey κλείνει τους λογαριασμούς της στα social media και αποκαλύπτει τον λόγο

Το περασμένο Σάββατο η Lana Del Rey έκανε μία ανακοίνωση που ξάφνιασε πολλούς από τους followers της που την ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια

Διαβάστε το στο Zougla

Η Λάνα Ντελ Ρέι απενεργοποιεί τους λογαριασμούς της στα social media και το ρίχνει στην ποίηση

«Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα κρατήσω τον κύκλο μου λίγο πιο περιορισμένο

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Η Λάνα Ντελ Ρέι απενεργοποίησε όλους τους λογαριασμούς της στα social media – Αυτός είναι ο λόγος

Η Λάνα Ντελ Ρέι εξήγησε γιατί εγκαταλείπει όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα κρατήσω τον κύκλο μου λίγο πιο περιορισμένο και θα συνεχίσω να αναπτύσσω…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»