Big Brother: Νέα οικειοθελής αποχώρηση; – “Ζορίζομαι, θέλω να φύγω”
00:20 - 15/09/2021
Οι παίκτες του φετινού Big Brother δείχνουν να μην τα πηγαίνουν καλά με τον εγκλεισμό. Μετά
To άρθρο Big Brother: Νέα οικειοθελής αποχώρηση; – “Ζορίζομαι, θέλω να φύγω” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Big Brother: Χαμός στο σπίτι! Οικειοθελής αποχώρηση και ερωτική επαφή (video)
Big Brother: Ποιοι προχώρησαν σε ερωτική πράξη σύμφωνα με την…
Διαβάστε το στο onsports.grBig Brother: Έσκασε οικειοθελής αποχώρηση – Θέλω να φύγω, ζορίζομαι
«Θέλω να φύγω, ζορίζομαι» ήταν τα λόγια παίκτη που ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Οικειοθελής αποχώρηση! Νέα έκπληξη στο Big Brother μετά από...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother: Έσκασε οικειοθελής αποχώρηση – Θέλω να φύγω, ζορίζομαι
Διαβάστε το στο spoilersBig Brother: «Έσκασε» οικειοθελής αποχώρηση – «Θέλω να φύγω, ζορίζομαι»
«Θέλω να φύγω, ζορίζομαι» ήταν τα λόγια παίκτη που ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι οικειοθελώς.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grBig Brother spoiler: Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση από το σπίτι του μεγάλου αδελφού
Το γράψαμε πριν από μέρες. Υπάρχουν δύο παίκτες στο σπίτι του μεγάλου αδερφού που κινούνται στα όριά τους και πιθανόν να ζητήσουν να αποχωρήσουν. Αποκλειστικά big brother spoiler μόνο στο Koolnews Δεν είναι μόνο η κλεισούρα που κινεί τα νήματα και τις αποφάσεις. Οι περισσότεροι από τους παίκτες που μπαίνουν έχουν σαν στόχο τα 100.000 […]
The post Big Brother spoiler: Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση από το σπίτι του μεγάλου αδελφού appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr