Big Brother: Νέα οικειοθελής αποχώρηση; – “Ζορίζομαι, θέλω να φύγω”

00:20 - 15/09/2021

Οι παίκτες του φετινού Big Brother δείχνουν να μην τα πηγαίνουν καλά με τον εγκλεισμό. Μετά To άρθρο Big Brother: Νέα οικειοθελής αποχώρηση; – “Ζορίζομαι, θέλω να φύγω” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother: Χαμός στο σπίτι! Οικειοθελής αποχώρηση και ερωτική επαφή (video)

Big Brother: Ποιοι προχώρησαν σε ερωτική πράξη σύμφωνα με την…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Big Brother: Έσκασε οικειοθελής αποχώρηση – Θέλω να φύγω, ζορίζομαι

«Θέλω να φύγω, ζορίζομαι» ήταν τα λόγια παίκτη που ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Οικειοθελής αποχώρηση! Νέα έκπληξη στο Big Brother μετά από... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother: Έσκασε οικειοθελής αποχώρηση – Θέλω να φύγω, ζορίζομαι

Διαβάστε το στο spoilers

Big Brother: «Έσκασε» οικειοθελής αποχώρηση – «Θέλω να φύγω, ζορίζομαι»

«Θέλω να φύγω, ζορίζομαι» ήταν τα λόγια παίκτη που ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Big Brother spoiler: Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση από το σπίτι του μεγάλου αδελφού

Το γράψαμε πριν από μέρες. Υπάρχουν δύο παίκτες στο σπίτι του μεγάλου αδερφού που κινούνται στα όριά τους και πιθανόν να ζητήσουν να αποχωρήσουν. Αποκλειστικά big brother spoiler μόνο στο Koolnews Δεν είναι μόνο η κλεισούρα που κινεί τα νήματα και τις αποφάσεις. Οι περισσότεροι από τους παίκτες που μπαίνουν έχουν σαν στόχο τα 100.000 […] The post Big Brother spoiler: Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση από το σπίτι του μεγάλου αδελφού appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της