Big Brother: Περιζήτητος ο Στηβ Μιλάτος -“Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα”

00:40 - 15/09/2021

Η Σύλια Καραμολέγκου μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και περιέγραψε όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε εκείνη και To άρθρο Big Brother: Περιζήτητος ο Στηβ Μιλάτος -“Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother: Περιζήτητος ο Στηβ Μιλάτος - Ποιες τον διεκδικούν

«Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα», λέει η Σύλια

Διαβάστε το στο

Big Brother 2: «Δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα όχι εγώ τον Στηβ»

Η Σύλια και ο Στηβ έχουν έρθει κοντά μέσα στο σπίτι του Big Brother 2 και αυτό φαίνεται να δημιουργεί… καραμπόλες αφού για τον Στηβ δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Μαίρη.    «Ο Στηβ πληροφορήθηκε κάτι που στην αρχή δεν ήθελε να μου το πει. Είπαν κάτι για τον Στηβ και μένα. Εμένα που περνάει από το μυαλό πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη μεριά της για τον Στηβ. Μου αρέσει να υπάρχει κάτι μεταξύ δυο ατόμων και ο ένας να ζηλεύει. Εγώ είμαι σε σχέση και ζηλεύω…», είπε η Σύλια και συνέχισε δηλώνοντας απόλυτα πως: «Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα όχι εγώ τον Στηβ».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της