Πολάκης: «Αν είχαμε προμηθευτεί μονοκλωνικά αντισώματα θα είχαμε γλιτώσει το 50% των θανάτων. Κανείς δεν με πίεσε να κάνω το εμβόλιο»

08:22 - 15/09/2021

Ο Παύλος Πολάκης μίλησε για την απόφαση του να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Το άρθρο Πολάκης: «Αν είχαμε προμηθευτεί μονοκλωνικά αντισώματα θα είχαμε γλιτώσει το 50% των θανάτων. Κανείς δεν με πίεσε να κάνω το εμβόλιο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Π.Πολάκης: «Αν είχαμε προμηθευτεί μονοκλωνικά αντισώματα θα είχαμε γλιτώσει το 50% των θανάτων»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ερωτηθείς εάν πιέστηκε να εμβολιαστεί δήλωσε ότι «δεν νομίζω ότι έχω δώσει την αίσθηση ότι είμαι άνθρωπος που πιέζεται. Κομμάτι δύσκολο να με πιέσουν». Είπε ότι έχει διατυπώσει μια σειρά από προβληματισμούς, ενστάσεις και διαφορετικές αναγκαιότητες στη λήψη μέτρων για την πανδημία, κατηγορώντας τα ΜΜΕ για διαστρέβλωση των όσων έχει πει και για προσπάθεια να κολλήσουν στάμπες και να τον βαπτίσουν αντιεμβολιαστή. «Έκανα ακριβώς αυτό που είπα πριν από 4-5 μήνες. Είχα απαντήσει τον Μάιο ότι θα περιμένω το φθινόπωρο ότι, με βάση τις μεταλλάξεις, τις επιπλοκές και τη δραστικότητα των εμβολίων, για να αποφασίσω τι και ποιο θα κάνω. Και αυτό

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία