Ικαρία: Επεισόδιο μεταξύ Τούρκου και Έλληνα ψαρά - «Έκανε χειρονομία ότι θα μου κόψει τον λαιμό»
10:26 - 15/09/2021
Ένα άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Έλληνα και Τούρκο ψαρά εκτυλίχθηκε στους Φούρνους Ικαρίας, στις 11 ΣεπτεμβρίουΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ικαρία: Επεισόδιο Έλληνα ψαρά με Τούρκο – «Έκανε χειρονομία ότι θα μου κόψει τον λαιμό»
«Ανελέητα δουλεύουν έτσι οι Τούρκοι, δεν λογαριάζουν τίποτα»
Το άρθρο Ικαρία: Επεισόδιο Έλληνα ψαρά με Τούρκο – «Έκανε χειρονομία ότι θα μου κόψει τον λαιμό» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΙκαρία: Επεισόδιο Έλληνα ψαρά με Τούρκο – «Έκανε χειρονομία ότι θα μου κόψει τον λαιμό»
Lamianow.gr
Ικαρία: Επεισόδιο Έλληνα ψαρά με Τούρκο – «Έκανε χειρονομία ότι θα μου κόψει τον λαιμό»
Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο από ένα επεισόδιο που είχε ένας Έλληνας ψαράς με έναν Τούρκο εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων στην Ικαρία. Όπως δημοσιεύει το ΟΡΕΝ στο βίντεο το οποίο τραβάει ο Έλληνας ψαράς, τον δείχνει να λογομαχεί με τον Τούρκο στους Φούρνους Ικαρίας, στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο απόσπασμα ο Έλληνας ψαράς εμφανίζεται […]
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΣοβαρό επεισόδιο Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας! “Μου έκανε σινιάλο ότι θα μου κόψει τον λαιμό”
Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά εκτυλίχθηκε στους Φούρνους Ικαρίας, μισό μίλι από τη στεριά στις 11 Σεπτεμβρίου. Ο Έλληνας ψαράς Παρίσης Τσακύριος, εμφανίζεται στο βίντεο να λογομαχεί με τον Τούρκο. «Γίνονται συνέχεια αυτά τα σκηνικά, δεν λογαριάζουν τίποτα ούτε διεθνή ύδατα, ούτε τίποτα. Πήγα κοντά του γιατί μου πήρε ορισμένα δίχτυα. Και πέρσι […]
Διαβάστε το στο irafina.gr