Έκανε το Johnson and Johnson και είναι 15 μέρες στο νοσοκομείο: «Δεν μπορώ να περπατήσω»

11:46 - 15/09/2021

Την ιστορία του στο Instagram μοιράστηκε ο Γιώργος, που έκανε την 1η Σεπτεμβρίου στην Κατερίνη το εμβόλιο της Johnson and Johnson και έκτοτε νοσηλεύεται, χωρίς να του έχουν δοθεί απαντήσεις για το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί. «Δεν μπορώ να σταθώ όρθιος, ούτε να περπατήσω, τα πόδια μου κάνουν ελάχιστες βασικές κινήσεις, τα νιώθω και τα αισθάνομαι όμως κανονικά. Κάνουν συσπάσεις οι μύες, οπότε δε θεωρούμαι παράλυτος. Κάνω φυσικοθεραπείες καθημερινά, έχω δει βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Έχω θετικές σκέψεις» γράφει. Η ανάρτηση Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Γεώργιος Βαγιαννίδης.Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά, οφείλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, για να μην υπάρχουν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας