Ο προσωρινός αντιπρόεδρος των Ταλιμπάν εμφανίστηκε σε βίντεο, διαψεύδοντας ότι τραυματίστηκε

23:38 - 15/09/2021

Ο προσωρινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Ταλιμπάν, Αμπντούλ Γάνι Μπαράνταρ, εμφανίστηκε σήμερα σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη, στην οποία διαψεύδει τις αναφορές ότι τραυματίστηκε σε συγκρούσεις με μια αντίπαλη φατρία. «Όχι, δεν είναι αλήθεια. Είμαι καλά και υγιής», είπε ο Μπαράνταρ σε μια συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση τους Αφγανιστάν, που αναρτήθηκε στο Twitter από το πολιτικό […] The post Ο προσωρινός αντιπρόεδρος των Ταλιμπάν εμφανίστηκε σε βίντεο, διαψεύδοντας ότι τραυματίστηκε appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφγανιστάν: Ο προσωρινός αντιπρόεδρος των Ταλιμπάν διαψεύδει ότι τραυματίστηκε με ένα βίντεο

Ο προσωρινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Ταλιμπάν, Αμπντούλ Γάνι Μπαράνταρ, εμφανίστηκε σήμερα σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη, στην οποία διαψεύδει τις αναφορές ότι τραυματίστηκε σε συγκρούσεις με μια αντίπαλη φατρία. «Όχι, δεν είναι αλήθεια. Είμαι καλά και υγιής», είπε ο Μπαράνταρ σε μια συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση τους Αφγανιστάν, που αναρτήθηκε στο Twitter από το πολιτικό ... Περισσότερα To άρθρο Αφγανιστάν: Ο προσωρινός αντιπρόεδρος των Ταλιμπάν διαψεύδει ότι τραυματίστηκε με ένα βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αφγανιστάν – Ο αντιπρόεδρος των Ταλιμπάν διαψεύδει με βίντεο ότι τραυματίστηκε από αντίπαλη φατρία

Ο προσωρινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Ταλιμπάν, Αμπντούλ Γάνι Μπαράνταρ, εμφανίστηκε σήμερα σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη, στην οποία διαψεύδει τις αναφορές ότι τραυματίστηκε σε συγκρούσεις με μια αντίπαλη φατρία. «Όχι, δεν είναι αλήθεια. Είμαι καλά και υγιής», είπε ο Μπαράνταρ σε μια συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση του Αφγανιστάν, που αναρτήθηκε στο Twitter από το πολιτικό […]

Διαβάστε το στο

Αφγανιστάν: Ο προσωρινός αντιπρόεδρος των Ταλιμπάν εμφανίστηκε σε βίντεο – «Είμαι καλά και υγιής»

Αφγανιστάν: Ο προσωρινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Ταλιμπάν, Αμπντούλ Γάνι Μπαράνταρ, εμφανίστηκε σήμερα σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη, στην οποία διαψεύδει τις αναφορές ότι τραυματίστηκε σε συγκρούσεις με μια αντίπαλη φατρία. «Όχι, δεν είναι αλήθεια. Είμαι καλά και υγιής», είπε ο Μπαράνταρ σε μια συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση τους Αφγανιστάν, που... The post Αφγανιστάν: Ο προσωρινός αντιπρόεδρος των Ταλιμπάν εμφανίστηκε σε βίντεο – «Είμαι καλά και υγιής» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αφγανιστάν: Ο προσωρινός αντιπρόεδρος των Ταλιμπάν διαψεύδει με βίντεο ότι τραυματίστηκε σε εσωτερικές συγκρούσεις

Διαψεύδει τις αναφορές ότι τραυματίστηκε σε συγκρούσεις με μια αντίπαλη φατρία ο προσωρινός αντιπρόεδρος

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Αφγανιστάν: Ο προσωρινός αντιπρόεδρος των Ταλιμπάν εμφανίστηκε σε βίντεο, διαψεύδοντας ότι τραυματίστηκε

Ο προσωρινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Ταλιμπάν, Αμπντούλ Γάνι Μπαράνταρ, εμφανίστηκε σήμερα σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη, στην οποία διαψεύδει τις αναφορές ότι τραυματίστηκε σε συγκρούσεις με μια αντίπαλη φατρία.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Ούρσουλα σ’ άρεσε η συφωνία με τον Ντόναλντ; ΣΤΑΘΗΣ

26 Απριλίου σαν σήμερα: 1937 Γκουέρνικα και 1986 το Τσέρνομπιλ

Στα δημόσια νοσοκομεία εργαζόμενοι πεθαίνουν, ιατροί εφημερεύουν 36 ώρες σερί αλλά ο Γεωργιάδης τα βρίσκει όλα καλά

Η εβδομάδα που πέρασε μέσα από τα σκίτσα του ΣΤΑΘΗ

ΣΤΑΘΗΣ: Πέραν του κατευνασμού…Το σκίτσο της ημέρας

11 Μαρτίου σαν σήμερα: 1985 ο Γκορμπατσόφ εκλέγεται ΓΓ του Κομμουνιστικού κόμματος Σοβ. Ένωσης