Ολυμπιακός: 100άρα μετά από έξι χρόνια! (vid)

00:05 - 19/12/2019

Οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 109-98 την Χίμκι και πέτυχαν την 6η νίκη τους στη φετινή διοργάνωση - Τελευταία φορά που είχαν σπάσει το φράγμα των 100 πόντων ήταν στις 5 Δεκεμβρίου του 2013, σε ένα τρομερό παιχνίδι στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, την οποία είχαν κερδίσει με 105-103.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επική εμφάνιση Ολυμπιακού : 100άρα μετά από έξι χρόνια!

Οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 109-98 την Χίμκι και πέτυχαν την 6η νίκη τους στη φετινή διοργάνωση - Τελευταία φορά που είχαν σπάσει το φράγμα των 100 πόντων ήταν στις 5 Δεκεμβρίου του 2013, σε ένα τρομερό παιχνίδι στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, την οποία είχαν κερδίσει με 105-103.

Διαβάστε το στο

Επικός Ολυμπιακός με 100άρα μετά από έξι χρόνια!

Τελευταία φορά που είχαν σπάσει το φράγμα των 100 πόντων ήταν στις 5 Δεκεμβρίου του 2013, σε ένα τρομερό παιχνίδι στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, την οποία είχαν κερδίσει με 105-103.

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)