Γιάννης Νάκος: «Καταστράφηκε η ζωή μου μετά το εμβόλιο» λέει ο πρωταθλητής Ελλάδος
20:06 - 16/09/2021
Γιάννης Νάκος: «Καταστράφηκε η ζωή μου μετά το εμβόλιο» λέει ο πρωταθλητής Ελλάδος Ο 33χρονος καταγγέλλει ότι μετά το εμβόλιο καταστράφηκε η καριέρα του – Έχει ακόμα μυϊκούς σπασμούς Με σφιγμένα δόντια προσπαθεί να διαχειριστεί την περιπέτεια της υγείας του που ξεκίνησε μετά από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Γιάννης Νάκος. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Νάκος: «Καταστράφηκε η ζωή μου μετά το εμβόλιο» λέει ο πρωταθλητής Ελλάδος (video)
Ο 33χρονος καταγγέλλει ότι μετά το εμβόλιο καταστράφηκε η καριέρα του – Έχει ακόμα μυϊκούς σπασμούς… Με σφιγμένα δόντια προσπαθεί να διαχειριστεί την περιπέτεια της υγείας του που ξεκίνησε μετά από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Γιάννης Νάκος. Ο 33χρονος αθλητής καταγγέλλει στο zougla.gr, ότι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιάννης Νάκος: «Καταστράφηκε η ζωή μου μετά το εμβόλιο» λέει ο πρωταθλητής Ελλάδος (Βίντεο)
Ο 33χρονος καταγγέλλει ότι μετά το εμβόλιο καταστράφηκε η καριέρα του – Έχει ακόμα μυϊκούς σπασμούς Με σφιγμένα δόντια προσπαθεί να διαχειριστεί την περιπέτεια της υγείας του που ξεκίνησε μετά από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Γιάννης Νάκος. Ο 33χρονος αθλητής καταγγέλλει στο zougla.gr, ότι πείστηκε να κάνει το εμβόλιο προκειμένου να ενισχύσει […]
The post Γιάννης Νάκος: «Καταστράφηκε η ζωή μου μετά το εμβόλιο» λέει ο πρωταθλητής Ελλάδος (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr