Γιάννης Νάκος: «Καταστράφηκε η ζωή μου μετά το εμβόλιο» λέει ο πρωταθλητής Ελλάδος

20:06 - 16/09/2021

Γιάννης Νάκος: «Καταστράφηκε η ζωή μου μετά το εμβόλιο» λέει ο πρωταθλητής Ελλάδος Ο 33χρονος καταγγέλλει ότι μετά το εμβόλιο καταστράφηκε η καριέρα του – Έχει ακόμα μυϊκούς σπασμούς Με σφιγμένα δόντια προσπαθεί να διαχειριστεί την περιπέτεια της υγείας του που ξεκίνησε μετά από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Γιάννης Νάκος. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Νάκος: «Καταστράφηκε η ζωή μου μετά το εμβόλιο» λέει ο πρωταθλητής Ελλάδος (video)

Ο 33χρονος καταγγέλλει ότι μετά το εμβόλιο καταστράφηκε η καριέρα του – Έχει ακόμα μυϊκούς σπασμούς… Με σφιγμένα δόντια προσπαθεί να διαχειριστεί την περιπέτεια της υγείας του που ξεκίνησε μετά από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Γιάννης Νάκος. Ο 33χρονος αθλητής καταγγέλλει στο zougla.gr, ότι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιάννης Νάκος: «Καταστράφηκε η ζωή μου μετά το εμβόλιο» λέει ο πρωταθλητής Ελλάδος (Βίντεο)

Ο 33χρονος καταγγέλλει ότι μετά το εμβόλιο καταστράφηκε η καριέρα του – Έχει ακόμα μυϊκούς σπασμούς Με σφιγμένα δόντια προσπαθεί να διαχειριστεί την περιπέτεια της υγείας του που ξεκίνησε μετά από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Γιάννης Νάκος. Ο 33χρονος αθλητής καταγγέλλει στο zougla.gr, ότι πείστηκε να κάνει το εμβόλιο προκειμένου να ενισχύσει […] The post Γιάννης Νάκος: «Καταστράφηκε η ζωή μου μετά το εμβόλιο» λέει ο πρωταθλητής Ελλάδος (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή