Αδερφός Δ.Λιγνάδη: «Του ζητήθηκε από τις Αρχές να ανεβάσει θεατρική παράσταση»

23:00 - 16/09/2021

O αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης περιέγραψε την επικοινωνία και τα συναισθήματα που τρέφει για τον αδερφό του ο οποίος είναι προφυλακισμένος για βιασμούς ανηλίκων. Ο Γιάννης Λιγνάδης σε μια αφοπλιστική ομολογία παραδέχτηκε ότι δεν θαυμάζει τον αδερφί του ως άνθρωπο: «δεν έχει σβήσει ο θαυμασμός μου για τον αδελφό μου σαν καλλιτέχνη. Δεν τον θαυμάζω σαν άνθρωπο. Ο αδελφός μου καταξιώθηκε ως καλλιτέχνης όχι ως άνθρωπος. Ό,τι και να είναι ο αδελφός μου εγώ έχω την προσωπική μου τοποθέτηση και εν πάση περιπτώσει η αγάπη είναι δεδομένη είναι κάτι που δεν αλλάζει», είπε μεταξύ άλλων. Η παράσταση που οι… Αρχές (!) του πρότειναν να ανεβάσει Ο αδερφός του μίλησε για την παράσταση που ετοιμάζει μέσα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις