Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου 2021 – Αγία Αριάδνη

12:56 - 17/09/2021

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Η/ 21 – 30 – 21 Είπεν ούν πάλιν αυτοίς ο Ιησούς Εγώ υπάγω καί ζητήσετέ με, καί εν τή αμαρτία υμών αποθανείσθε όπου εγώ υπάγω, υμείς ου δύνασθε ελθείν. 22 έλεγον ούν οι Ιουδαίοι Μήτι αποκτενεί εαυτόν, ότι λέγει, όπου εγώ υπάγω, υμείς ου δύνασθε ελθείν; 23 καί είπεν αυτοίς Υμείς […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

Κριός Η αυξημένη ενέργειά σου σε οδηγεί άλλες φορές σε ανησυχία και άλλες είναι ευκολότερο για σένα να διοχετεύσεις την ενέργειά σου αποτελεσματικά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να βοηθήσεις τους άλλους με συμβουλές και εμπνευσμένες συζητήσεις. Η ικανότητά σου να μιλάς άφοβα για περίπλοκα θέματα είναι ισχυρή και εκτιμάται, καθώς εκφράζεσαι με συμπόνια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευαγγέλιο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 – Αγία Αριάδνη

Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου 2021. Σάββατο μετά την Ύψωσιν του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Όσιος Ευμένιος ο Θαυματουργός και Επίσκοπος Γορτύνης. Η Αγία Αριάδνη η Μάρτυς. Κατά Ιωάννη: Όπου εγώ πηγαίνω, εσείς δε δύναστε να έρθετε. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 – Αγία Αριάδνη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ακούστε το συναξάρι του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Ακούστε το συναξάρι του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

Κριός Η αυξημένη ενέργειά σου σε οδηγεί άλλες φορές σε ανησυχία και άλλες είναι ευκολότερο για σένα να διοχετεύσεις την ενέργειά σου αποτελεσματικά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να βοηθήσεις τους άλλους με συμβουλές και εμπνευσμένες συζητήσεις. Η ικανότητά σου να μιλάς άφοβα για περίπλοκα θέματα είναι ισχυρή και εκτιμάται, καθώς εκφράζεσαι με συμπόνια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο καιρός για σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Αναλυτική πρόγνωση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο