Εμβόλιο Pfizer: «Η 19χρονη κόρη μου εμβολιάστηκε και παρουσίασε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα»
13:26 - 17/09/2021
Μεγάλη ταλαιπωρία για μία 19χρονη φοιτήτρια που έκανε το εμβόλιο της Pfizer και όπως κατήγγειλε η μητέρα της έπαθε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα. Μιλώντας στο Focus fm ανέφερε ότι η κόρη της πήγε να κάνει το εμβόλιο σε εμβολιαστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης «υπό την απειλή του όπλου», γιατί αν δεν το έκανε θα πλήρωνε rapid tests για την προσέλευσή της στο πανεπιστήμιο. «Την 1η Σεπτεμβρίου έκανε την πρώτη δόση. Είχε οξύ πόνο στο χέρι και τις επόμενες πέντε μέρες το παιδί ήταν σχεδόν σε καταστολή, είχε υπνηλία και δεν μπορούσε να σηκωθεί, που δεν είχε ποτέ», ανέφερε η μητέρα συμπληρώνοντας. Την 8η μέρα παρουσίασε στους λεμφαδένες στη μασχάλη της μια διόγκωση, είχε πόνο και φαγούρα, ενώ αμέσως υπ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εμβόλιο Pfizer: Νέα καταγγελία για παρενέργειες – 19χρονη παρουσίασε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα
«Εκτός από το τεράστιο ψυχικό κόστος, πληρώσαμε τον γιατρό, τις εξετάσεις, τα φάρμακα και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μας βρει παρακάτω», είπε η μητέρα της
Διαβάστε το στο news.gr«Η 19χρονη κόρη μου εμβολιάστηκε με Pfizer και έπαθε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα! Γιατροί μου έκλειναν τα τηλέφωνα»
Για την περιπέτεια της υγείας της κόρης της μιλάει η Ρένα Γρίβα, μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Pfizer. Η 19χρονη Άννα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας να «κόψουν» τα πολυδιαφημισμένα self test απαιτώντας από όσους φοιτητές δεν έχουν εμβολιαστεί να πληρώνουν rapid test για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘεσσαλονίκη – 19χρονη φοιτήτρια παρουσίασε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα μετά τον εμβολιασμό της
Η μητέρα της κοπέλας κατήγγειλε το περιστατικό λέγοντας πως η κόρη της υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία μετά τον εμβολιασμό της με σκεύασμα της Pfizer Μιλώντας στο Focus fm ανέφερε ότι η…
Διαβάστε το στο politik.gr«Η 19χρονη κόρη μου εμβολιάστηκε με Pfizer και έπαθε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα! Γιατροί μου έκλειναν τα τηλέφωνα»
«Η 19χρονη κόρη μου εμβολιάστηκε με Pfizer και έπαθε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα! Γιατροί μου έκλειναν τα τηλέφωνα» Τα μεγάλα κανάλια αρνήθηκαν να την ακούσουν Για την περιπέτεια της υγείας της κόρης της μιλάει η Ρένα Γρίβα, μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Pfizer. Η 19χρονη Άννα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργείου […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr