Συγκλονίζει ο Στέφανος Κορκολής μιλώντας για τον καρκίνο – «Νομίζεις ότι ποτέ δεν θα σου συμβεί»

21:20 - 17/09/2021

«Η πρόληψη είναι το σημαντικότερο», τονίζει ο ερμηνευτής.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Κορκολής: «Είναι μια αρρώστια που νομίζεις ότι ποτέ δεν θα σου συμβεί»

Ο Στέφανος Κορκολής εξομολογείται για τον καρκίνο. Στο Love it και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο άνοιξε την καρδιά του ο Στέφανος Κορκολής και μίλησε για τον καρκίνο αλλά και το πόσο γρήγορες ήταν οι εξελίξεις όταν το έμαθε. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κορκολής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω κρύψει πως αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μου ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Κορκολής: «Είναι μια αρρώστια που νομίζεις ότι ποτέ δεν θα σου συμβεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Στέφανος Κορκολής για τον καρκίνο: «Είναι μια αρρώστια που νομίζεις ότι ποτέ δεν θα σου συμβεί»

Στην εκπομπή Love it και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Στέφανος Κορκολής, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τον καρκίνο, αλλά και την ταχύτητα με την οποία εξελίχθηκαν τα πράγματα όταν το έμαθε. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κορκολής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω κρύψει πως αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μου τα τελευταία χρόνια, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)