Συγκινημένη η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για την επέμβαση στο κεφάλι της – «Παναγία μου, τι πάω να κάνω;»
08:12 - 19/12/2019
Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη το βράδυ της Τετάρτης. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια […]
The post Συγκινημένη η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για την επέμβαση στο κεφάλι της – «Παναγία μου, τι πάω να κάνω;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανθή Βούλγαρη: Λύγισε όταν μίλησε για την επέμβαση στο κεφάλι της
Η Ανθή Βούλγαρη συγκινημένη, περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη. την δύσκολη χειρουργική επέμβαση που έκανε στον εγκέφαλο για την αφαίρεση όγκου.
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκινημένη η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για την επέμβαση στο κεφάλι της – "Παναγία μου, τι πάω να κάνω;" (VIDEO)
Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” το βράδυ της Τετάρτης. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συγκινημένη περιέγραψε την προσωπική της ιστορία και το δύσκολο διάστημα που πέρασε όταν χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο για την αφαίρεση όγκου.
«Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου.
Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έ
Διαβάστε το στο thestival.grΑνθή Βούλγαρη για την επέμβαση στο κεφάλι της: «Παναγία μου, τι πάω να κάνω;» (Videos)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή δημοσιογράφος περιέγραψε συγκινημένη την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και το δύσκολο διάστημα την περίοδο που χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο για την αφαίρεση καλοήθους όγκου.
«Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου.
Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου
Διαβάστε το στο topontiki.grΑνθή Βούλγαρη: Συγκινημένη μίλησε για την επέμβαση στο κεφάλι της. Παναγία μου, τι πάω να κάνω;
Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή δημοσιογράφος περιέγραψε συγκινημένη την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και το δύσκολο διάστημα την περίοδο που χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο για την αφαίρεση καλοήθους όγκου.«Έπαθα επιληπτική κρίση την
Διαβάστε το στο madata.grΣυγκινημένη η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για την επέμβαση στο κεφάλι της: Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο
Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη το βράδυ της Τετάρτης. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συγκινημένη περιέγραψε την προσωπική της ιστορία και το δύσκολο διάστημα που πέρασε όταν χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο για την αφαίρεση όγκου. «Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑνθή Βούλγαρη: Λύγισε όταν μίλησε για την επέμβαση στο κεφάλι της: «Παναγία μου, τι πάω να κάνω;»
Η Ανθή Βούλγαρη συγκινημένη περιέγραψε την δύσκολη χειρουργική επέμβαση που έκανε στον εγκέφαλο για την αφαίρεση όγκου στην εκπομπή Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος, Ανθή Βούλγαρη είπε: «Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω […]
The post Ανθή Βούλγαρη: Λύγισε όταν μίλησε για την επέμβαση στο κεφάλι της: «Παναγία μου, τι πάω να κάνω;» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr