Έλεγχοι από το ΣΕΠΕ για τα εργασιακά δικαιώματα των διανομέων - Τα νέα τους δικαιώματα και τα "τερατώδη ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ"

17:22 - 18/09/2021

Με μία ανακοίνωση από το γραφείο τύπου, το Υπουργείο Εργασίας δημοσιεύει τα νέα δικαιώματα των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του κλάδου διανομών (delivery), μετά τον σάλο που προκλήθηκε από μήνυμα που έστειλα η εταιρεία e-food σε περίπου 200 εργαζομένους της, καλώντας τους να μεταβάλλουν τη σχέση τους στο σχήμα συνεργασίας freelancing. Ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, […] The post Έλεγχοι από το ΣΕΠΕ για τα εργασιακά δικαιώματα των διανομέων - Τα νέα τους δικαιώματα και τα "τερατώδη ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ" first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπ. Εργασίας: Έλεγχοι από το ΣΕΠΕ για τα εργασιακά δικαιώματα των διανομέων - Τα νέα τους δικαιώματα και τα «τερατώδη ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ»

Κλιμάκια ελεγκτών του ΣΕΠΕ διενεργούν από χθες εντατικούς ελέγχους στις επιχειρήσεις του κλάδου διανομών (delivery) για την τήρηση της νομοθεσίας στο κέντρο της Αθήνας και άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου, θα συνεχιστούν δε, σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. ...

Διαβάστε το στο real.gr

Διανομείς – Τα νέα τους δικαιώματα και τα «τερατώδη ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ

Με μία ανακοίνωση από το γραφείο τύπου, το Υπουργείο Εργασίας δημοσιεύει τα νέα δικαιώματα των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του κλάδου διανομών (delivery), μετά τον σάλο που προκλήθηκε από μήνυμα που έστειλα η εταιρεία e-food σε περίπου 200 εργαζομένους της, καλώντας τους να μεταβάλλουν τη σχέση τους στο σχήμα συνεργασίας freelancing. Ύστερα από τον σάλο που […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Δρόμος μήκους 800 μέτρων με κίονες από τη ρωμαϊκή περίοδο ανακαλύφθηκε σε παραθεριστικό θέρετρο (Photos)

Αφρικανική σκόνη: Πώς να προφυλαχθείτε - Τα μέτρα που συστήνουν οι πνευμονολόγοι

Έγραψαν ιστορία τα παιδιά του Θρύλου - Πρωταθλητές Ευρώπης, σάρωσαν 3-0 τη Μίλαν (videos)

Συγκινημένος και περήφανος ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην απονομή (photos+video)

Ε.Ε: «Πράσινο» για κυρώσεις εναντίον του Ιράν

Η NASA εντόπισε μεταλλαγμένα βακτήρια στο Διάστημα - Πόσο επικίνδυνα είναι