ΔΕΘ 2021 - Τσίπρας: Live η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το Βελλίδειο

19:22 - 18/09/2021

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, με προτάσεις για την ανάκαμψη της χώρας από την ανεργία, την ακρίβεια και την πανδημία, καθώς και για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΔΕΘ 2021 – Αλέξης Τσίπρας: Δείτε LIVE την ομιλία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Ώρα… ΔΕΘ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο βήμα της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για την καθιερωμένη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραδοσιακά μια εβδομάδα μετά από αυτή του πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει «ανέβει» στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να αναδείξει αφενός όλες τις πτυχές των προτάσεων του κόμματός ... Περισσότερα To άρθρο ΔΕΘ 2021 – Αλέξης Τσίπρας: Δείτε LIVE την ομιλία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΔΕΘ 2021 – Αλέξης Τσίπρας: LIVE η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Μια μέρα μετά την ομιλία του στην 85η ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας δίνει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναμένεται να αναλύσει περαιτέρω τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοίνωσε το Σάββατο, 18.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αλέξης Τσίπρας: Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη ΔΕΘ (LIVE EIKONA)

Δείτε ζωντανά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.Σειρά προτάσεων με βασικό χαρακτηριστικό τις τολμηρές αλλαγές στους τομείς της εργασίας, της παιδείας, της υγείας καθώς επίσης και τις θεσμικές τομές στο κράτος παρουσιάζει αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα στείλει επίσης μήνυμα διεξόδου για τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη μέσω του προγράμματός του και των προτάσεών του στην οικονομία. Νωρίτερα αναφέρθηκε στην «ανασφάλεια που είναι το συναίσθημα που πλημμυρίζει τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τα δύο τελευταία χρόνια έχει αφήσει πίσω τη Θεσσαλονίκη και ζήτησε η ανάπλαση της ΔΕΘ ν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

ΔΕΘ 2021 – Αλέξης Τσίπρας: Δείτε LIVE την ομιλία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Ώρα… ΔΕΘ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο βήμα της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για την καθιερωμένη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραδοσιακά μια εβδομάδα μετά από αυτή του πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει «ανέβει» στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να αναδείξει αφενός όλες τις πτυχές των προτάσεων του κόμματός […] The post ΔΕΘ 2021 – Αλέξης Τσίπρας: Δείτε LIVE την ομιλία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

Εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια στους νεοπροσληφθέντες

Τεράστιο προϊστορικό φίδι εντοπίστηκε στην Ινδία - Τι πιστεύουν οι επιστήμονες

Κλειστός ο σταθμός του Μετρό «Νίκαια» το Σαββατοκύριακο - Πως θα εξυπηρετηθούν οι επιβάτες

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το «Πάμε Στοίχημα»

Λάρισα: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων - Δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Γερμανικά ΜΜΕ: «Απόλυτο μπέρδεμα» η απαγόρευση εισόδου Βαρουφάκη - Ποιος το επέβαλε και γιατί;