Ξεσπά ο Βαλάντης: «Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες, παιδιά»

12:26 - 19/09/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βαλάντης στον Ιορδάνη Παπακυριακού και την κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου […] The post Ξεσπά ο Βαλάντης: «Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες, παιδιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλάντης: Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες, παιδιά

Για τις φήμες που τον θέλουν να είναι μαζί με την Πόπη Μαλιωτάκη μίλησε ο Βαλάντης. «Με την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Η γυναίκα ανέβασε ένα στόρι στο Instagram τραγουδώντας ένα τραγούδι μου από την Βαρκελώνη και πάντα τα κάνω αυτά μια κοινοποίηση. Απλά δεν μου άρεσε ο τίτλος της είδησης, «η νέα σχέση της showbiz». Όχι δεν μπορείτε, παιδιά, να το κάνετε αυτό. Εκθέτετε ανθρώπους, εκθέτετε οικογένειες, εκθέτετε παιδιά», ανέφερε στο MEGA ο τραγουδιστής, ενώ για την προηγούμενη σχέση του είπε: «Βεβαίως και έχω ερωτευθεί πολύ. Έχω πέσει και στα πατώματα πριν περίπου τεσσεράμισι χρόνια για την προηγούμενη μου σχέση, την Κατερίνα. Δυστυχώς αυτή η σχέση δεν… πέρασε με έρωτα, γιατ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έξαλλος ο Βαλάντης: Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες, παιδιά – BINTEO

Για τις φήμες που τον θέλουν να είναι μαζί με την Πόπη Μαλιωτάκη μίλησε ο Βαλάντης. Το άρθρο Έξαλλος ο Βαλάντης: Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες, παιδιά – BINTEO εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Βαλάντης: «Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες, παιδιά» (video)

Είναι τελικά ζευγάρι με την Πόπη Μαλλιωτάκη;

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο