θα πυροδοτούσε “ιστορική οικονομική κρίση”: Η κήρυξη στάσης πληρωμών από το ομοσπονδιακό κράτος, λέει η Γέλεν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γέλεν: Η κήρυξη στάσης πληρωμών από το ομοσπονδιακό κράτος θα πυροδοτούσε «ιστορική οικονομική κρίση»
Η Αμερικανίδα υπουργός Οικονομικών, η Τζάνετ Γέλεν, απηύθυνε χθες Κυριακή έντονη προτροπή στο Κογκρέσο των ΗΠΑ...
Διαβάστε το στο ZouglaΑμερικανίδα ΥΠΟΙΚ: «Η κήρυξη στάσης πληρωμών από το ομοσπονδιακό κράτος θα πυροδοτούσε ιστορική οικονομική κρίση»
Η Αμερικανίδα υπουργός Οικονομικών, η Τζάνετ Γέλεν, απηύθυνε χθες Κυριακή έντονη προτροπή στο Κογκρέσο των ΗΠΑ να αυξήσει το όριο δανεισμού του ομοσπονδιακού κράτους, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να ενσκήψει «ιστορική οικονομική κρίση».
Το άρθρο Αμερικανίδα ΥΠΟΙΚ: «Η κήρυξη στάσης πληρωμών από το ομοσπονδιακό κράτος θα πυροδοτούσε ιστορική οικονομική κρίση» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΗΠΑ: Η στάση πληρωμών θα πυροδοτούσε «ιστορική οικονομική κρίση», προειδοποιεί η Γέλεν
ΗΠΑ: Η στάση πληρωμών θα πυροδοτούσε «ιστορική οικονομική κρίση», προειδοποιεί η Γέλεν
Mon, 20/09/2021 - 07:32
Διαβάστε το στο sofokleousin.gr