Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα»
11:16 - 20/09/2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντά για όλα στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα. Οι αναρτήσεις στα social media, ο εμβολιασμός, τα […]
The post Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή για τα ξεσπάσματά μου στο γήπεδο – Θα κάνω το εμβόλιο
Για τις δηλώσεις του που αρκετές φορές προκαλούν αντιδράσεις μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Μιλώντας αρχικά για την έντονη δραστηριότητά του στα social media, ο τενίστας είπε «είναι κάτι που γουστάρω, θέλω να βρω τη φωνή μου και είναι σημαντικό για ‘μένα, έχω όπως όλοι, γνώμη και τις υποστηρίζω». Ερωτηθείς για τους συναθλητές του που διακρίνονται στα γήπεδα, όπως τον Μεντβέντεφ και τον Ζβέρεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι είναι καλοί αλλά θεωρεί τον εαυτό του «από τους καλύτερους τενίστες αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδείξω στο γήπεδο». «Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα. Ένιωσα άσχημα και αμηχανία. Είναι από αυτές τις στιγμές που μεγαλώνε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: «Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα» (vid)
«Χρησιμοποιώ τα social γιατί μου αρέσει να προσφέρω κάτι διαφορετικό από το να παίζω μόνο τένις. Μέσα μου βαθιά θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους τενίστες στο κόσμο, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο. Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα. Ένιωσα άσχημα και αμηχανία. Είναι από αυτές τις […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: «Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα» (Video)
«Δεν έχω μετανιώσει ιδιαίτερα γιατί είναι δικές μου απόψεις και γνώμες»
Διαβάστε το στο topontiki.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: «Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα»
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα» Ειδήσεις: Για τις αναρτήσεις του στα social media και τις διάφορες τοποθετήσεις που κατά καιρούς έχουν προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Μεταξύ άλλων, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παραδέχεται ότι υπήρξαν φορές που ντράπηκε για κάτι που έκανε, ωστόσο, δε μετανιώνει για […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: «Υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει ντροπή για πράγματα που έκανα» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σχόλια του που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις σχετικά με τον εμβολιασμό, τις αναρτήσεις του στο twitter…
Διαβάστε το στο politik.grΤσιτσιπάς – «Υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει ντροπή για πράγματα που έκανα» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του δήλωσε πως έχει ντραπεί ορισμένες φορές για τη συμπεριφορά του στα κορτ.
Διαβάστε το στο to10.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: "Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα"
"Ό,τι γράφω, ό,τι λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές πριν το πω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr