Λία Τσουζντάν: «Η δυσφορία φύλου που έπαθα ήταν ότι ξυπνούσα και δεν καταλάβαινα πως νιώθω εσωτερικά»
13:26 - 20/09/2021
Την Λία Τσουζντάν την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Η ίδια, εξομολογήθηκε πριν λίγο καιρό ότι υπάρχουν στιγμές που νιώθει δυσφορία […]
The post Λία Τσουζντάν: «Η δυσφορία φύλου που έπαθα ήταν ότι ξυπνούσα και δεν καταλάβαινα πως νιώθω εσωτερικά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λία Τσουζντάν για τη δυσφορία φύλλου: Ξυπνούσα και δεν καταλάβαινα πώς νιώθω εσωτερικά
Η Λία Τσουζντάν συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του GNTM. Το νεαρό μοντέλο πριν μερικές μέρες, προχώρησε σε ένα «QnA» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αναφέρθηκε στη δυσφορία φύλλου. Με αφορμή την αναφορά της αυτή, η Λία Τσουζντάν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας ώστε να εξηγήσει τι είναι η δυσφορία φύλλου. «Για μένα η δυσφορία φύλου που έπαθα και εγώ ήταν ότι απλά ξυπνούσα μερικές φορές και δεν καταλάβαινα πως νιώθω εσωτερικά. Γενικά το τι μου γίνεται. Απάντησα πως δεν είμαι άφυλη, αλλά το non binary είναι μια ομπρέλα που καλύπτει πάρα πολλά πράγματα, υπάρχουν πολλές κατηγορίες. Είναι άνθρωποι π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛία Τσουζντάν: «Έπαθα δυσφορία φύλου, ξυπνούσα και δεν καταλάβαινα πως νιώθω εσωτερικά» (vid)
«Για μένα η δυσφορία φύλου που έπαθα και εγώ ήταν ότι απλά ξυπνούσα μερικές φορές και δεν καταλάβαινα πως νιώθω εσωτερικά. Γενικά το τι μου γίνεται. Απάντησα πως δεν είμαι άφυλη, αλλά το non binary είναι μια ομπρέλα που καλύπτει πάρα πολλά πράγματα, υπάρχουν πολλές κατηγορίες. Είναι άνθρωποι που δεν πιστεύουν ή δεν ταυτίζονται στην […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛία Τσουζντάν: "Η δυσφορία φύλου που έπαθα ήταν ότι ξυπνούσα και δεν καταλάβαινα πως νιώθω εσωτερικά"
"Όταν ήμουν πιο μικρή κάποιες στιγμές έκανα πράγματα διαφορετικά και έλεγα κάτσε τα κάνει αυτά ένα κορίτσι;"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr