Ιάσων Παπαματθαίου για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Έχω αδυναμία πού; Στο έγκλημα;»

13:58 - 20/09/2021

Για τις δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τοποθετήθηκε και ο Ιάσων Παπαματθαίου. «Δεν ξέρω… Η […] The post Ιάσων Παπαματθαίου για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Έχω αδυναμία πού; Στο έγκλημα;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Κρομμύδας για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Έχω αδυναμία να βιάσω έναν άνθρωπο;

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που έχουν προκαλέσει κύμα αντιδράσεων, μίλησε ο Κώστας Κρομμυδάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Love it». «Είναι επικίνδυνο να αγιοποιούμε πράξεις και να λέμε ότι είχε αδυναμίες. “Ποιος δεν έχει αδυναμίες”, άκουσα. Τι σημαίνει έχω αδυναμία; Έχω αδυναμία να βιάσω έναν άνθρωπο; Θα τρελαθούμε! Το έχω ακούσει κι από άλλους, όχι μόνο από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω όταν ακούω να λένε ότι “τα ήθελε” ή “εντάξει, υπάρχουν άνθρωποι με αδυναμίες και δεν μπορείς να καταδικάζεις έναν καλλιτέχνη”», είπε ο Κώστας Κρομμύδας και πρόσθ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιάσων Παπαματθαίου για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Έχω αδυναμία πού; Στο έγκλημα;»

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στις οποίες ουσιαστικά τάσσεται υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος τις κατέκρινε και μεταξύ αυτών και ο Ιάσων Παπαματθαίου. «Δεν ξέρω… Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν χρησιμοποίησε σωστές λέξεις; Συνήθως το «έχω αδυναμία» το χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου, όταν κάτι σου κάνει λίγο κακό. Π.χ. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κώστας Κρομμύδας για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: “Έχω αδυναμία να βιάσω έναν άνθρωπο;”

Ο Κώστας Κρομμύδας βγήκε μέσω Skype στον αέρα του «Love it» και μίλησε τόσο για τον To άρθρο Κώστας Κρομμύδας για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: “Έχω αδυναμία να βιάσω έναν άνθρωπο;” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κ.Κρομμύδας για Ε.Κωνσταντινίδου: «Έχω αδυναμία να βιάσω έναν άνθρωπο; - Θα τρελαθούμε!»

Ο Κώστας Κρομμύδας, μιλώντας σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στο «Love it», αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. «Είναι επικίνδυνο να αγιοποιούμε πράξεις και να λέμε ότι είχε αδυναμίες. “Ποιος δεν έχει αδυναμίες”, άκουσα. Τι σημαίνει έχω αδυναμία; Έχω αδυναμία να βιάσω έναν άνθρωπο; Θα τρελαθούμε! Το έχω ακούσει κι από άλλους, όχι μόνο από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω όταν ακούω να λένε ότι “τα ήθελε” ή “εντάξει, υπάρχουν άνθρωποι με αδυναμίες και δεν μπορείς να καταδικάζεις έναν καλλιτέχνη”», είπε αρχικά ο Κώστας Κρομμύδας. Ο Κώστας Κρομμύδας συμπλήρωσε: «Δεν μιλάω για τον Φιλιππίδη μόνο, μιλάω για ό

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ιάσων Παπαματθαίου για δηλώσεις Κωνσταντινίδου: Έχω αδυναμία πού; Στο έγκλημα;

20 Σεπτεμβρίου 2021 16:10 Τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε ο Ιάσων Παπαματθαίου Την άποψή του για τις δηλώσεις που... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιάσων Παπαματθαίου για δηλώσεις Κωνσταντινίδου: Έχω αδυναμία πού; Στο έγκλημα;

Διαβάστε το στο spoilers

Κρομμύδας για Κωνσταντινίδου: "Έχω αδυναμία να βιάσω έναν άνθρωπο;"

"Δεν θέλω να την κρίνω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο