Ιερώνυμος Λαρίσης: «Μου είπαν ότι αν εμβολιαστώ, στον 3ο Παγκόσμιο τα έξυπνα όπλα θα με βρουν και θα σκοτωθώ πρώτος» – ΒΙΝΤΕΟ

14:24 - 20/09/2021

«Μου είπανε πράγματα τρελά», εξομολογήθηκε ο Μητροπολίτης Λαρίσης στην τηλεόραση του OPEN: Το άρθρο Ιερώνυμος Λαρίσης: «Μου είπαν ότι αν εμβολιαστώ, στον 3ο Παγκόσμιο τα έξυπνα όπλα θα με βρουν και θα σκοτωθώ πρώτος» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιερώνυμος Λαρίσης: «Μου είπαν ότι με το εμβόλιο, στον 3ο Παγκόσμιο, θα πεθάνω πρώτος»

Ιερώνυμος Λαρίσης: Για τις απίστευτες ατάκες που άκουσε από τη στιγμή που εμβολιάστηκε, μίλησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης, Ιερώνυμος.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μητροπολίτης Λαρίσης: «Μου είπαν αν έχω εμβολιαστεί στον Γ’ Παγκόσμιο θα σκοτωθώ πρώτος»

Ξεκινούν από τις 3 Οκτωβρίου οι εμβολιασμοί στις εκκλησίες της Λάρισας και πολλά είναι τα απίστευτα πράγματα που λένε μέλη του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος μίλησε στο OPEN για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ο εμβολιασμός. Όπως είπε «υπάρχουν άνθρωποι που θέτουν αντιρρήσεις με σοβαρά επιχειρήματα και αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα από την επιστημονική κοινότητα. Άλλοι αυτό που λένε δεν χρειάζεται να ακουστεί, είναι προφανές παράλογο, οπότε δεν δίνουμε και σημασία». Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα κάποιους που του είπανε πως σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, εφόσον έχει εμβολιαστεί «τα έξυπνα όπλα θα τον βρουν και θα σκοτωθεί πρώτος».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λαρίσης Ιερώνυμος: Μου είπαν ότι αν εμβολιαστώ στον 3ο παγκόσμιο θα με βρουν και θα σκοτωθώ πρώτος! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΑΡΙΣΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Απίστευτα πράγματα μετέφερε πως του είπαν μέλη του αντιεμβολιαστικού κινήματος ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, με αφορμή την απόφαση του Ιεράρχη να γίνουν εμβολιασμοί σε Ιερούς Ναούς από τις 3 Οκτωβρίου. Μιλώντας στην τηλεόραση του Open, ο κ. Ιερώνυμος ερωτήθηκε αν είχε αντιδράσεις από αυτή του την απόφαση, για να απαντήσει πως […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Λάρισα: «Αν εμβολιαστώ, τα έξυπνα όπλα θα με βρουν και θα με σκοτώσουν» (Video)

Για τους αντιεμβολιαστές μίλησε στην κάμερα του Open, o Μητροπολίτης Λάρισας, Ιερώνυμος, με αφορμή την έναρξη εμβολιασμών σε Ιερούς Ναούς από τις 3 Οκτωβρίου.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Οργιάζει η συνωμοσιολογία στη Λάρισα: «Μου είπαν αν έχω εμβολιαστεί στον Γ’ Παγκόσμιο θα σκοτωθώ πρώτος»

Τι έχει ακούσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος από αντιεμβολιαστές

Διαβάστε το στο news.gr

Μητροπολίτης Λαρίσης: Μου είπαν επειδή έχω εμβολιαστεί ότι στον Γ’ Παγκόσμιο θα σκοτωθώ πρώτος

Διάφορα παράλογα επιχειρήματα χρησιμοποιούν οι αντιεμβολιαστές για να δικαιολογήσουν την απόφασή τους να μην κάνουν το εμβόλιο. Ένας εξ αυτών είπε στον Μητροπολίτη Λάρισας, Ιερώνυμο, ότι αν γίνει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος τα έξυπνα όπλα θα τον βρουν και θα τον σκοτώσουν πρώτο.Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμου, να ξεκινήσουν εμβολιασμοί σε εκκλησίες από τις 3 Οκτωβρίου. Μάλιστα, όπως είπε στην κάμερα του OPEN κάποιος του είπε ότι «σε περίπτωση Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα έξυπνα όπλα θα με βρουν και θα πεθάνω πρώτος»! Ο κ. Ιερώνυμος μίλησε, όμως, και γι’ αυτούς θέτουν αντιρρήσεις με λογικά επιχειρήματα. «Υπάρχουν μεν άνθρωποι που θέτουν αντιρρήσεις με σοβαρά

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μητροπολίτης Λαρίσης: Μου είπαν ότι αν γίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα με βρουν τα έξυπνα όπλα και θα με σκοτώσουν (VIDEO) 

Απίστευτα πράγματα μετέφερε πως του είπαν μέλη του αντιεμβολιαστικού κινήματος ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, με αφορμή την απόφαση... The post Μητροπολίτης Λαρίσης: Μου είπαν ότι αν γίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα με βρουν τα έξυπνα όπλα και θα με σκοτώσουν (VIDEO)  appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία