Πλεύρης: “Προσωπικό μου στοίχημα οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις” – Τι ζήτησε από τους λοιμωξιολόγους

15:40 - 20/09/2021

«Προσωπικό του στοίχημα» χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης την καταπολέμηση του φαινομένου των νοσοκομειακών λοιμώξεων, κατά τη διάρκεια συνάντησης γνωριμίας με τους διαπιστευμένους συντάκτες του Υπουργείου Υγείας. The post Πλεύρης: “Προσωπικό μου στοίχημα οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις” – Τι ζήτησε από τους λοιμωξιολόγους appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πλεύρης: «Προσωπικό μου στοίχημα οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις» – Τι ζήτησε από τους λοιμωξιολόγους

«Προσωπικό του στοίχημα» χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης την καταπολέμηση του φαινομένου των νοσοκομειακών λοιμώξεων, κατά τη διάρκεια συνάντησης γνωριμίας με τους διαπιστευμένους συντάκτες του Υπουργείου Υγείας. Ερωτώμενος σχετικά με το θέμα αυτό από τους δημοσιογράφους, με αφορμή την προσωπική του περιπέτεια το 2016, όταν νοσηλεύθηκε σε κρίσιμη κατάσταση χτυπημένος από νοσοκομειακό μικρόβιο μετά ... Περισσότερα To άρθρο Πλεύρης: «Προσωπικό μου στοίχημα οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις» – Τι ζήτησε από τους λοιμωξιολόγους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Κρύο: Πότε απειλεί την υγεία του δέρματος – Οδηγός προστασίας

Δυνατοί μύες και λιγότερο κοιλιακό λίπος: Πώς συνδέονται με νεότερο εγκέφαλο και υγιή γνωστική λειτουργία

Σίδηρος: Ποιες τροφές να αποφεύγετε αν παίρνετε συμπληρώματα για έλλειψη και αναιμία

Πώς το κρύο μπορεί να «επιτεθεί» στον οργανισμό και πώς να προστατευτείτε αποτελεσματικά

Λειτουργικές παθήσεις του πεπτικού: Πώς διαγιγνώσκονται και πώς αντιμετωπίζονται

Ημικρανία: 7 τρόποι με τους οποίους το τζίντζερ μπορεί να σας ανακουφίσει