Ο Ραγκούσης καταγγέλλει χρήση πλαστικών σφαιρών από την ΕΛ.ΑΣ

11:24 - 19/12/2019

Καταγγελία για πυροβολισμό με πλαστική σφαίρα στην επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης Ματρόζου 45 στο Κουκάκι κάνει ο Γιάννης Ραγκούσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνει τη χρήση πλαστικών σφαιρών

«Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επιβεβαιώνει αυτό που προσπάθησε να κρύψει ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο κ. Μητσοτάκης, αλλά κατήγγειλε από το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή η ΕΛΑΣ έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών τις οποίες όμως ονομάζει "ελαστικές μπάλες"», επισημαίνει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα γεγονότα στο Κουκάκι.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Βελόπουλος: Είμαι υπέρ της χρήσης πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία

«Σε ποια σοβαρή δημοκρατία συζητάμε για την αστυνομική βία όταν τουλάχιστον η ελληνική αστυνομία σε σύγκριση με τη γερμανική… οι δικές μας οι δυνάμεις είναι μωρές παρθένες μπροστά τους. Εγώ είδα μία πόρτα με καρφιά που αν έπεφτε στο κεφάλι οποιουδήποτε θα τον σκότωνε. Αυτά τα παιδάκια που έκαναν την πόρτα, έπρεπε να μπουν μέσα... Διαβάστε περισσότερα The post Βελόπουλος: Είμαι υπέρ της χρήσης πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία appeared first on Pentapostagma.gr.

Διαβάστε το στο pentapostagma.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. απαντά στις καταγγελίες για τη χρήση πλαστικών σφαιρών

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. ότι συλληφθείσα κατά τη διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης στο Κουκάκι χτυπήθηκε από πλαστική...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Ρέντης: Συναγερμός από φωτιά σε αποθήκες εργοστασίου

Εξινχιάστηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ (Βίντεο)

Έλεγχος της ΑΑΔΕ στο Συλλόγο Θυμάτων Τεμπών – Η αντίδραση Καρυστιανού

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: Εύκολη νίκη για τον Δικέφαλο στην Τούμπα

Νίκος Λαζαρίδης: Έφυγε από τη ζωή ο πρωτοπόρος οινοποιός

Ισπανία: Πολύ βαριά ήττα για τους σοσιαλιστές σε περιφερειακές εκλογές