Νίκος Βέρτης: Η αποκάλυψη για το αγαπημένο του πρόσωπο που “έφυγε” από κορονοϊό
08:40 - 21/09/2021
Μια δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 20/9, ο Νίκος Βέρτης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μιλώντας
To άρθρο Νίκος Βέρτης: Η αποκάλυψη για το αγαπημένο του πρόσωπο που “έφυγε” από κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Βέρτης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – Ποιο συγγενικό του πρόσωπο έχασε από κορονοϊό [βίντεο]
Σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Νίκος Βέρτης, αποκαλύπτοντας ότι ο κορoνοϊός έχει χτυπήσει και δικούς του ανθρώπους. «Ό,τι καλύτερο έχουμε στα χέρια μας αυτή τη στιγμή και σας το λέω εγώ γιατί έχω δει ανθρώπους δικού μου, δυστυχώς, να χάνονται και έχω δει και φίλους μου και οικογένειες...
The post Νίκος Βέρτης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – Ποιο συγγενικό του πρόσωπο έχασε από κορονοϊό [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣυγκινεί ο Νίκος Βέρτης – Έχασε αγαπημένο πρόσωπο από κορωνοϊό
«Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται» εξομολογήθηκε ο Νίκος Βέρτης στον «αέρα» του My Radio 104,6.
Διαβάστε το στο to10.gr