Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της

12:06 - 21/09/2021

Το χθεσινό GNTM σχολίασαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Με αφορμή το νεαρό To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της (Βίντεο)

Μια αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας μέσα από την εκπομπή της.

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Tι αποκάλυψε για τις πλαστικές που έχει κάνει στο πρόσωπό της – «Μπορεί να σε παραμορφώσει τελείως» (vid)

«Να πω κάτι για τα χείλια από προσωπική εμπειρία. Και εγώ στο παρελθόν, όχι τόσο μικρή, τα έχω πειράξει τα χείλη μου – καλά το έχω πει ουκ ολίγες φορές. Τα τελευταία δύο χρόνια το έχω σταματήσει αυτό το χόμπι γιατί θεωρώ ότι λίγο να πειράξεις κάτι στα χείλη σου, μπορεί να σε παραμορφώσει τελείως. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Η αισθητική επέμβαση που δεν κάνει πλέον (Video)

Όπως ισχυρίζεται, τα τελευταία δύο χρόνια έχει σταματήσει να το κάνει

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για τις πλαστικές επεμβάσεις

“Τα τελευταία δύο χρόνια έχω σταματήσει αυτό το χόμπι”

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της